Sfaturi pentru a face vacanța cu autorulota distractivă pentru copii

Excursia cu autorulota poate fi plină de satisfacții, permite familiei să creeze relații, îi poate învața pe copii tăi lucruri noi și iți oferă o pauză din agitația vieții orașului. Cu toate acestea, să trăiești într-un spațiu mic și limitat pentru o perioadă de câteva zile poate fi destul de dificil, mai ales dacă ai copii cu tine. S-ar putea să se plictisească rapid, dacă nu găsesc lucruri distractive de făcut, așa că mai jos iți prezentăm activități pe care le puteți face împreună pentru a face vacanța plăcută pentru ei.

Explorați natura

Unul dintre avantajele alegerii cazării în autorulotă față de hotelurile standard este oportunitatea de explorare de care au parte copii. Parcurile de autorulote sunt adesea pline de familii care încearcă să le ofere copiilor activități interesante dar și o vacanță de neuitat. Poți să le oferi copiilor câteva reguli de bază pentru a-i menține în siguranță, dar lasă-i să exploreze campingul și natura din jur. Ei se pot împrieteni cu alți copii din camping în timp ce dumneavoastră pregătiți grătarul sau socializați cu alți părinți. Dacă se poate și este permis, lasă-i să adune lemne de foc din camping sau din jurul acestuia, astfel să puteți avea un foc de tabără mai tarziu. Jocul nesupravegheat le poate crește încrederea în sine, iși pot îmbunătăți capacitatea de a gestiona riscurile și pot ajuta la scăderea riscului de probleme de sănătate.

Lecție astronomica

Desi locuința din oraș este, cu siguranță, mai practică, există un lucru pe care îl omiți, STELELE. Luminile de la clădiri, panourile publicitare și  stâlpii de iluminat, precum și fumul de la vehicule și fabrici ascund strălucirea stelelor pe timp de noapte. Camparea într-un camping de autorulote vă oferă ție și copiilor tăi șansa de a privi stelele. îi poți învăța constelații și aveți posibilitatea să aveți o lecție distractivă împreună. De asemenea, îi poți pune să-și folosească imaginația pentru a găsi animale, dragoni sau zâne. Când vă întoarceți din excursie, dacă mai există interes, îi poți pune aplicații pe telefon care interpretează alinierea stelelor.

Sigur, vor întreba pe când o viitoare excursie cu autorulota.

Planifică o vânătoare de comori

Dacă copiii tăi sunt interesați de vânători de comori și aventuri, o vânătoare este ceva ce poți organiza rapid și să le capteze interesul.  Crează o listă cu lucrurile pe care trebuie să le găsească în jurul campingului și lasă-i să le descopere singuri, la o plimbare lejera. Se pot crea echipe și la final se pot oferi mici recompense pentru cei care au găsit articolele cele mai importante, acest lucru nu numai că vă permite să fiți cu ochii pe ei și să-i păstrați în siguranță, dar creeaza și o competiție prietenoasă care va face întreaga activitate mai distractivă și plină de satisfacții.

Spune-le povești la foc de tabără

La sfârșitul zilei, după o masă delicioasă, vă puteți aduna în jurul unui foc de tabără cu o cană de ciocolata caldă și puteți împărtăși povești. Le poți spune copiilor despre propria voastră copilărie sau poate despre experiențele voastre din taberele cu copii și îi poți încuraja să împărtășească poveștile lor. Acest lucru poate ajuta la inspirarea creativității și le poate oferi șansa de a reflecta asupra experiențelor lor.

Campingul și autorulota sunt modalități excelente de a scapa de stresul vieții de zi cu zi și, desi poate crezi că, copiii tăi s-ar plictisi, prin organizarea mai multor activități menționate mai sus se pot  distra de minune pe tot parcursul călătoriei.

Pentru cazare de calitate în cele mai noi autorulote, apelați la BestCampers.ro pentru închiriere autorulotă și bucurați-vă de o vacanță perfectă cu autorulota.

Postați comentarii