Sisteme de conveioare SKBS Romania

Deși este nevoie adesea de o varietate de mașini și procese diferite pentru a face o fabrică cu adevărat productivă, puține mașini sunt la fel de vitale ca sistemele de conveioare . La urma urmei, conveioarele SKBS sunt campionii manipulării materialelor. De la consumabile medicale la piese auto, conveioarele pot fi fabricate pentru a transporta aproape orice în sus sau în jos pe linia de producție.

Totuși, pentru a profita de avantajele sistemelor automate de transport, este important să alegeți un conveior care se potrivește cel mai bine nevoilor procesului dumneavoastră. În acest articol, vă vom explica cum să alegeți conveiorul care vă va oferi cele mai bune rezultate.

Pentru a lua o decizie solidă, vă recomandăm să începeți prin a vă pune cinci întrebări esențiale.

Care este greutatea maximă a produsului pe care trebuie să îl mutați?
Nu toate conveioarele sunt concepute pentru a conține cantități mari de greutate; dimpotrivă, anumite benzi transportoare sunt realizate special pentru a manipula produse mai ușoare. Când cumpărați un sistem de conveior , este important să spuneți producătorului conveiorului ce tip de încărcare să vă așteptați. Acest lucru va permite producătorului să dimensioneze corect transportorul.

Ce tip de produs vă veți muta?
După ce ați stabilit greutatea maximă pe transportor, aruncați o privire asupra tipului de produs transportat. Este fragil? Are margini ascuțite? Este un produs alimentar sau farmaceutic? Este robust? Are fundul sau suprafața de transport neregulată? Efectuarea acestor distincții vă va ajuta să corespundeți transportorului potrivit pentru nevoile dvs.

Cu ce ​​viteză aveți nevoie ca rulorul dvs. să ruleze?
Dacă linia dvs. de producție funcționează eficient la viteze medii, atunci nu are sens să implementați un sistem de transport care fie nu poate ține pasul, fie este întotdeauna prea departe. La urma urmei, dacă doriți ca facilitatea dvs. să ruleze cât mai bine posibil, fiecare proces ar trebui să fie sincronizat.

Aveți nevoie de un transportor cu înclinații, declinuri sau curbe?
Este important ca transportorul pe care îl selectați să funcționeze în interiorul structurii instalației dvs. Transportoarele de astăzi pot încorpora deseori înclinații, declinuri și curbe care sunt toate acționate de un singur motor; cu toate acestea, în funcție de bugetul dvs., poate avea mai mult sens să utilizați mai multe transportoare sau să reconfigurați structura instalației.

Cererea trebuie să fie sanitară?
Dacă mutați produse care trebuie să rămână sigure pentru consum, precum alimente, alimente pentru animale de companie sau articole farmaceutice, atunci cel mai bine este să căutați transportoare sanitare.

Pe lângă întrebările de mai sus, asigurați-vă că consultați și infografia noastră pe această temă. După ce ați răspuns la aceste întrebări, nu uitați că transportoarele pe care le alegeți vor necesita probabil o anumită formă de personalizare. Pe cât de frumos este să alegi ceva de pe raft care să funcționeze perfect pentru tine, realitatea este că vei avea nevoie de ceva cu adevărat personalizat pentru aplicația ta.

www.skbs.ro

Postați comentarii