Află de aici despre soluții pentru cafenele – râșnite Eureka Atom disponibile la Edream

De cele mai multe ori, marea majoritate a persoanelor care vizitează cafenelele preferă îndeosebi gustul cafelei de acolo. Datorită aparaturilor profesioniste și a experienței lucrătorilor barista, cafeaua are un gust mai intens, mai bun și nu în ultimul rând – mai aromat. Magazinul online edream.ro dispune de o gamă largă de aparate profesionale pentru cafenele și nu numai, de ultimă generație. Aceste au o calitate superioară, oferă un gust mai intens al celei mai populare băuturi din lume și pot genera și mai mulți clienți datorită acestor avantaje. Varietatea de produse te așteaptă și cu oferte limitate, de care poți profita pe site sau în showroom.

Magazinul dispune de o mulțime de produse printre care espressoare, râșnițe, accesorii barista, produse profesionale, pentru cafenele, pahare, cești și alte recipiente. Tot pe site ai la dispoziție o gamă variată de aparate frigorifice pentru băuturi, care pot menține o temperatură optimă pe întreaga durată a sezonului cald. Una dintre cele mai bune solutii pentru cafenele – rasnite Eureka Atom se regăsește într-o gamă largă, cu diferite capacități, care să genereze o aromă cât mai intensă a cafelei. Mirosul de cafea proaspăt măcinată, gustul ei intens și aroma absolută vor face clienții să se îndrăgostească de produsul tău.

Râșnițele de la Eureka au un design deosebit, care se integrează perfect în mai multe aspecte interioare ale cafenelelor. Acestea sunt foarte practice, iar tehnologiile de care dispun sunt inovatoare. Compania Eureka este un lider în acest domeniu, așadar vei avea parte de produse calitative, de la cei mai importanți producători. Eleganța, excelența și istoria de care dispun aceste aparate de cafea sunt doar câteva dintre cele mai mari avantaje.

Espressoare profesionale și pachete barista

Atât cei care vor să echipeze o cafenea cu cele mai profesionale espressoare, cât și cei care își doresc să ducă atmosfera unei cafenele la ei acasă pot comanda articole de la eDream. Magazinul online cuprinde o gamă extinsă de espressoare profesionale de la Gaggia Profesional, de cea mai înaltă calitate. Acestea se recomandă pentru cafenele, prețul și capacitatea lor fiind corespunzătoare acestor locații. În funcție de ceea ce este necesar, poți opta către diverse aparate, cu unul sau două grupuri.

Manipularea lor este una fiabilă și simplă, fiind ușor de manevrat chiar și de către începători. În plus, acestea prepară rapid cafeaua, gustul și mirosul rămân aceleași, însă timpul de așteptare scade. Aroma delicioasă și cremozitatea pe care o are fiecare cafea va face fiecare client să se îndrăgostească de această băutură.

Cafea, ceai & ciocolată de cea mai înaltă calitate

Fie că deții o cafenea sau vrei să achiziționezi produse pentru acasă, în ambele cazuri poți alege cafea, ceai & ciocolată de cea mai înaltă calitate. Acestea sunt disponibile pe site-ul edream.ro, alături de accesorii și recipiente unde le poți prepara.

Gustul lor intens și aroma perfectă pentru orice anotimp te va face să te simți ca într-o cafenea!

Date de contact:

0766.42.42.41

comenzi[@]edream.ro / info[@]edream.ro

Postați comentarii