Stailer poate deveni agenda ta personala de programari la saloanele de beauty

Stailer este o platforma si o aplicatie care a devenit tot mai cunoscuta in ultima perioada de catre cei care viziteaza constant saloanele de hair and beauty. Este una dintre cele mai eficiente metode de a te programa online la un salon, avand parte de foarte multe beneficii importante.

Stailer a fost lansat prima data in Cluj Napoca, acolo unde oamenii au inceput sa descopere facilitatea de a se programa online la un salon, fara a mai pierde timp si energie dand zeci de telefoane pentru a gasi un loc liber pe scaunul unui stilist. Au descoperit ca se pot programa instant la orice ora din zi sau din noapte, la orice salon si stilist din industria de beauty si pot sa vada toate informatiile de care au nevoie online, la doar cateva clickuri distanta.

In momentul de fata platforma Stailer pentru programari este prezenta in toate orasele resedinta din Romania si nu se va opri aici.

Alege Stailer si te vei bucura de calitate si rasfat

Daca esti in cautarea unui nou stilist, care sa iti ofere servicii de calitate si rasfat, poti accesa Stailer si ai sansa de a gasi aici toate informatiile necesare.

Fie ca vrei sa te tunzi, epilezi, pensezi sau sa iti faci manichiura si pedichiura, ori poate un tratament facial sau un masaj de relaxare, aici vei gasi o gama larga de servicii din industria de beauty.

Insa nu doar asta ofera platforma Stailer. Poti deveni mai eficient pentru ca la doar cateva click-uri distanta iti vei putea face o programare online.

Tehnologia este intr-o continua avansare si vine cu solutii atunci cand avem nevoie. Online, cu ajutorul unor aplicatii, ne putem plati facturile la utilitati, putem face cumparaturi online, ne putem comanda mancarea preferata sau ne putem programa la anumite intitutii publice.

Nu mai este necesar sa stam la cozi interminabile, sa pierdem timpul in traficul aglomerat sau la cozile interminabile.

Asadar, testeaza aplicatia Stailer si te poti programa la orice salon de beauty doresti, in mai putin de 5 minute.

Bucura-te gratuit de avantajele pe care le ofera Stailer

Poti utiliza atat platforma cat si aplicatia ori de cate ori ai nevoie de o programare la un salon. Nu ai limite sau conditii si ambele modalitati de programare sunt 100% gratuite.

Stailer este intuitiv si iti pune la dispozitie toate detaliile de care tu ai nevoie. Aici gasesti atat durata, preturile serviciilor, locatia exacta prin Google Maps, fotografii din saloane cat si lucrarile efectuate de stilisti, recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer.

Astfel iti va fi mult mai usor sa te programezi acolo unde ai nevoie.

Descarca aplicatia din App Gallery, App Store sau Magazin Play si bucura-te de avantaje sale.

Daca vrei de asemenea sa anulezi sau sa amani o programare, o poti face tot din aplicatie, fara a-ti mai suna stilistul.

Simplu, rapid si eficient, Stailer este una dintre cele mai apreciate platforme din industria de beauty la ora actuala in Romania. Date de contact: support@stailer.ro

Postați comentarii