Stiai ca mobila din casa vorbeste despre personalitatea ta? Afla si tu ce spune!

Poate ca stii deja ca modul in care te imbraci iti reflecta personalitatea si starea de spirit. Sigur, culorile si stilul pe care le alegi pot fi conditionate de anotimp sau de ocazie, dar daca te raportezi la modul in care te imbraci in general, vei vedea cat de multe lucruri dezvaluie vestimentatia ta despre tine.

Acum, daca te-am convins ca hainele iti reflecta personalitatea, imagineaza-ti cate lucruri au de spus mobilierul, corpurile de iluminat, decoratiunile si toate accesoriile din casa ta! Mai mult, pentru ca nu le schimbi in functie de dispozitie in fiecare zi, designul interior este o reflexie si mai detaliata a ta. In concluzie, cand cuvintele devin de prisos, casa ta vorbeste, dezvaluind lucruri interesante despre tine. Hai sa o ascultam!

Culorile spun daca esti sau nu indraznet

Daca in designul casei tale predomina culorile primare si nu cele neutre, sigur esti genul de persoana extrovertita, care nu are probleme cu exprimarea sentimentelor si a ideilor. Esti increzator, ai incredere in tine insuti si spui clar si raspicat tot ce ai de spus.

Daca esti atras de tonurile neutre si nuantele pastelate, esti o fire introvertita, care se bucura de lucrurile simple din viata si nu are nevoie sa fie in centrul atentiei.

Zonele de comunicare vorbesc despre abilitatile tale de socializare

Numarul zonelor de comunicare pe care le ai amenajate in casa este rezultatul direct al necesitatii tale de a socializa. Daca acestea sunt mai multe si ai chiar si scaune de rezerva, este un indiciu ca esti o persoana foarte sociabila. In schimb, daca zonele de comunicare sunt aproape inexistente, esti o fire introvertita si nu ai nevoie de prea multi oameni in jur pentru a te simti bine.

Lucrarile de arta noi vorbesc despre dorinta ta de schimbare

Oamenii care inlocuiesc periodic lucrarile de arta sau fotografiile folosite ca decoratiuni sunt cei care iubesc schimbarea. Acestea sunt usor de inlocuit, iar cei care le folosesc se simt confortabil cu faptul ca pot oricand sa faca o schimbare care ii face sa se simta bine. Pe de alta parte, cei care nu schimba decoratiunile des, preferand sa aiba mereu aceleasi tablouri, sunt adeptii rutinei zilnice si nu iubesc schimbarile.

Lipsa de mobilier vorbeste despre lipsa de angajament

Persoanele care nu isi doresc sa se angajeze in relatii sau joburi de lunga durata aleg sa isi decoreze casa cu cat mai putine piese de mobilier. Nu au nici canapele confortabile, lucrari de arta sau accesorii precum perdele, draperii sau perne. In general, acesti oameni au strictul necesar pentru ei insisi si nimic in plus.

Casa decorata cu o anumita tema vorbeste despre determinare

Persoanele orientate catre atingere obictivelor opteaza pentru interioare bazate pe o tema care denota ambitia de a tine pasul cu ultimele tendinte. Pe de alta parte, o casa decorata simplu si natural, spune ca esti genul de om care se lasa purtat de evenimente si ia lucrurile asa cum vin.

Daca esti in cautare de mese, scaune, lustre si orice alt corp de mobilier, indiferent de stil si preferinte, in magazinul online The Home vei gasi o multime de produse perfecte pentru casa ta. Toate sunt produse de calitate pe care le poti achiziona la preturi rezonabile. Tie ce iti place de aici?

Postați comentarii