Stiai ca poti gasi reduceri la carti de anticariat? Iata unde si ce preturi pot avea!

Despre anticariat se stie faptul ca vinde carti vechi, la preturi mici, numai ca gama de volume disponibile este una mult mai variata, iar uneori se pot gasi chiar si reduceri la cartile de anticariat. Astfel preturile pot deveni foarte mici, pentru ca oricine sa isi poata sustine pasiunea pentru lectura.

In plus, cartile de anticariat se afla in stare buna sau foarte buna, aceasta fiind una dintre temerile celor care evita sa cumpere carti second-hand deoarece considera ca sunt deteriorate si nu le pot rasfoi in voie. Drept urmare, nu exista niciun motiv pentru care oamenii sa nu cumpere carti de la anticariate.

Unde pot fi gasite reduceri la cartile de anticariat?

Anticariatele de carti pot fi gasite atat fizic, dar chiar si online, deoarece multi astfel de comercianti de carte veche si-au mutat activitatea pe internet, pentru a fi cat mai aproape de clientii lor si a facilita accesul la carti ieftine.

Un astfel de anticariat este si PrintreCarti.ro, unde pasionatii de lectura pot gasi o gama foarte variata de volume, de la cele mai vechi – dinainte de anul 1900 – pana la cele mai recent lasate titluri. De asemenea si categoriile de carti disponibile sunt diverse, pentru ca oricine are nevoie de o carte sa o poata gasi la acest anticariat online.

Chiar si procesul de cautare si cumparare a cartilor este unul foarte simplu, similar oricarei achizitii online.

Cat de mici pot fi preturile cartilor de anticariat?

In ceea ce priveste reducerile pe care le pot gasi clientii Printre Carti, acestea pot fi cuprinse intre 30 si pana la 90%, astfel incat pretul volumelor va deveni unul simbolic. De aceea, pot fi gasite carti la preturi mai mici de 10 si chiar de 5 lei.

Reduceri la carti de anticariat | carti ieftine online | PrintreCarti.ro

Reduceri la carti de anticariat

Prin urmare, cei care sunt in cautare de carti ieftine online ar trebui sa inceapa de la anticariate, mai ales cele care organizeaza campanii de reduceri, aici existand cele mai mari sanse de a gasi volumul dorit, dar si la un pret avantajos.

In concluzie, anticariatele nu au o politica rigida a preturilor, adaptandu-le la nivelul pietei si puterea de cumparare a clientilor.

Postați comentarii