Tehnologia mPOS de astăzi este un pas înainte spre viitor

Dacă în trecut trebuia să ai tot timpul bani la tine pentru a cumpăra ceva, în ziua de azi elementele cele mai importante sunt smartphone-ul și smartwatch-ul. De ce? Pentru că poți plăți simplu și rapid atât cu telefonul, cât și cu ceasul, oriunde vezi simbolul specific pentru plăți contactless

Este convenabil să plătești la mPOS în special din prisma securității. În cazul plăților contactless, criptarea este unică în cazul fiecărei plăți, ceea ce îți asigură pe deplin protejarea datelor tranzacției. Plățile efectuate cu cardul sunt autentificate cu ajutorul codului PIN, iar dacă alegi să plătești apropiind smartphone-ul de terminalul de plată, filtrele de securitate sunt suplimentare. În cazul celor din urmă, autentificarea se face prin date biometrice care nu pot fi falsificate.

Plata cu cardul reduce timpul plaților și oferă siguranță

Aparatul  POS este dotat cu un sistem de securitate, astfel că este imposibil să fii taxat de mai multe ori, dacă din greșeală ai atins cardul de dispozitiv în mod repetat. Doar atunci când auzi sunetul emis de mPOS, ai confirmarea că s-a făcut plata.

Integrarea tehnologiei contactless ne permite ca prin simpla apropiere a cardurilor de POS să facem plăți oriunde în lume, în doar câteva secunde. Grație tehnologiei Near Field Communication (NFC) care utilizează undele radio de la o distanță de maxim 10 centimetri, timpul în care se efectuează o plată este extrem de redus. 

Mai mult decât atât, în limita anumitor sume, în funcție de banca de unde provine cardul și de numărul tranzacțiilor făcute, nu mai este necesară nici introducerea codului PIN. Bineînțeles, odată depășit un anumit prag valoric al tranzacțiilor, folosirea codului este necesară.

Cardurile contactless reprezintă una dintre cele mai fiabile metode de plată, iar acum acestea pot fi gestionate direct de pe smartphone datorită evoluției portofelelor virtuale.  Plățile contactless sunt sigure și confortabile, având în vedere că fiecare tranzacție este protejată sub un cod unic de criptare.

Poți folosi plățile contactless în magazine, restaurante, cafenele, farmacii, dar și când beneficiezi de servicii de înfrumusețare sau folosești mijloace de transport în comun. Tranzacțiile contactless înseamnă acum simplitate, confort și siguranță pentru consumatori.

Postați comentarii