Study Hub: o platforma care asigura succesul la examene

Pregatirea pentru concursurile de admitere la rezidentiat va fi mai usoara folosind platforma online Study Hub. Aceasta a fost special conceputa pentru absolventii din domenii precum medicina generala sau dentara si farmacie, dar si pentru absolventii de liceu care se pregatesc pentru examenul de admitere la scoala de agenti de politie.

Concret, cei interesati vor gasi in platforma o baza de date extrem de bine pusa la punct, teorie si resurse pentru a isi testa cunostintele.

Ce avantaje au absolventii care folosesc Study Hub

Prin folosirea acestei platforme online, absolventii vor beneficia de numeroase avantaje care le vor asigura nu doar succesul la examene, ci si o nota foarte buna. Iata care sunt acestea!

O metoda noua si eficienta de invatare

Cei care vor folosi aceasta platforma vor avea la dispozitie metode moderne de invatare, care ii vor ajuta sa asimileze mult mai rapid si eficient cunostintele de care au nevoie pentru promovarea examenului de rezidentiat in medicina generala, stomatologie sau farmacie.

Baza de date conforma cu programa de examen

Din baza de date pusa la dispozitie fac parte toate informatiile de care este nevoie pentru a promova examenele, dar si teste grila. De exemplu, pentru domeniul medicinei sunt puse la dispozitie nu mai putin de 15.000 de teste! Toate acestea sunt conforme cu bibliografia si programa din domeniul ales de catre absolvent.

Study Hub | Rezidentiat in medicina generala | StudyHub.ro

rezidentiat in medicina generala

 

Teste concepute de profesionisti in domeniu

Testele grila din platforma nu sunt selectate in mod aleatoriu, ci sunt rezultatul muncii unor profesori specializati si medici rezidenti care s-au remarcat prin clasarea pe primele locuri la examenele de rezidentiat. In afara de aceste teste grila, platforma mai cuprinde si simularile de examen realizate chiar de facultatile de medicina.

Aplicatia poate fi testata gratuit

Pentru a se convinge ca aceasta este cheia catre un proces de invatare mai usor si eficient, absolventii au la dispozitie varianta de testare gratuita a aplicatiei, pe StudyHub.ro. Ulterior, acestia isi pot alege un abonament al carui pret variaza de la 15 lei si pana la 249 de lei pentru 6 luni de acces.

Postați comentarii