Cele mai importante motive pentru a alege un implant dentar

Pacientii aleg tot mai des solutiile oferite de clinicile care fac implant dentar in Bucuresti, de exemplu Elveto-Dent din motive care tin mai mult de siguranta si incredere in medici. Specialistii explica de ce implanturile sunt acum cea mai buna solutie pentru cei care si-au pierdut unul sau mai multi dinti.

Specialistii in implant dentar din Bucuresti explica importanta unei danturi intacte

Dintii necesita extractie de obicei din unul din cele doua motive; fie din cauza descompunerii extinse, fie din cauza pierderii osoase rezultate din boala parodontala. Deoarece aproape jumatate din populatia adulta se lupta cu boala parodontala, nu este de mirare peste jumatate din populatia planetei are cel putin un dinte lipsa.

Optiunile de inlocuire au fost limitate la o proteza completa sau partiala sau o punte. Desi aceste optiuni sunt de obicei disponibile, implanturile dentare sunt adesea cea mai buna optiune pentru inlocuirea dintilor lipsa. Implanturile dentare pot fi utilizate pentru a inlocui unul sau mai multi dinti si uneori sunt folositi pentru ancorarea unei proteze sau ca parte a unei unitati de punte.

Implanturile dentare asigura o calitate a vietii imbunatatita

Majoritatea pacientilor care au proteze sunt rareori multumiti de ele. Acestea sunt adesea foarte greu de acceptat atunci cand esti utilizatorul este obisnuit cu dintii naturali. Cand se extrage un dinte, in timp osul din zona respectiva se va deteriora.

Acest lucru contribuie la proteza dentara care nu se potriveste bine, deoarece de multe ori va aluneca sau face scoate sunete ciudate in timpul vorbirii si masticatiei.

Implant dentar in Bucuresti | Cabinet stomatologic Iancului | Elveto-Dent.ro

implant dentar in Bucuresti

Pacientii vor folosi de obicei un adeziv zilnic pentru a remedia temporar aceste probleme. Inserarea implantului este o optiune care poate minimiza sau chiar elimina problemele care vin odata cu inlocuirea dintilor lipsa cu proteze.

Implanturile sunt concepute pentru a ajuta pacientii sa vorbeasca si sa mestece mancarea in mod normal dupa pierderea dintilor. Acestea mentin sanatatea si integritatea oaselor; prevenind colapsul fetei si miscarea dintilor adiacenti, conform specialistilor din cabinetul stomatologic Iancului.

Pe site-ul Elveto-Dent.ro pacientii se pot programa online sau la telefon pentru implanturi dentare sau pentru alte proceduri stomatologice.

Postați comentarii