Tacamuri de unica folosinta din lemn sau din plastic? Care sunt avantajele si dezavantajele

Daca este sa vorbim despre tacamuri, farfurii sau caserole de unica folosinta, acestea sunt de o importanta majora in industria Horeca si nu numai. Se folosesc deseori pentru serviciile de delivery, pentru anumite evenimente, pizzerii, fast-food-uri, cofetarii si asa mai departe.

Sunt preferate de majoritatea oamenilor, deoarece sunt salubre. In plus, este mai igienic sa folosim vesela, ambalaje si tacamuri unica folosinta tocmai pentru ca se utilizeaza doar odata, apoi se arunca. Astfel ca evitam posibilitatea de a transmite anumite boli sau bacterii.

Daca este sa ne gandim, acestea ajuta la salvarea unor cantitati de apa. Sunt, de asemenea, usoare si nu exista risc de accidentare. Insa, important este sa stim sa le si alegem, dat fiind faptul ca pe piata exista foarte multe tipuri de tacamuri, vesela sau caserole, din materiale diferite.

Sa discutam putin despre plastic. Acest material este folosit de foarte mult timp, in foarte multe domenii. De-a lungul timpului insa, s-a dovedit a fi destul de daunator atat pentru mediul inconjurator, cat si pentru sanatatea noastra. Este unul dintre cei mai mari factori pentru poluarea mediului, care din pacate a ajuns la cote alarmante.

Tocmai de aceea, legea data in vigoare interzice utilizarea acestuia, mai ales in industria Horeca. Astfel ca operatorii economici si-au indreptat atentia catre cele eco friendly, realizate din materiale care nu dauneaza nici sanatatii, nici mediului inconjurator.

Snick Ambalaje, furnizor de ambalaje din materiale de calitate

Avand in vedere importanta acestora pe piata, furnizorii de ambalaje si-au indreptat si ei atentia catre cele ecologice, realizate din materiale mult mai prietenoase cu mediul.

Vorbim aici de cele realizate din trestie, palmier, hartie, lemn si carton. Snick Ambalaje este deja un furnizor recunoscut pe piata, unde tot mai multi operatori economici si nu numai comanda de aici produse de unica folosinta din materiale calitative.

Avand in vedere ca gama de produse este una foarte larga, cei interesati pot alege de aici ceea ce au nevoie, la preturi destul de accesibile. In plus, in cadrul magazinul online snick-ambalaje.com se gasesc si oferte atractive.

Acum, ca am vazut care sunt dezavantajele ambalajelor din plastic, sa vedem care sunt avantajele celor din materiale eco friendly

Pe langa faptul ca sunt mult mai sanatoase atat pentru noi, cat si pentru mediu, acestea sunt mult mai atractive din punct de vedere estetic. Operatorii economici le pot personaliza cu logo-ul firmei, acesta fiind un avantaj privind marketingul.

Pe de alta parte, sunt cele care pastreaza mancarea la temperatura optima, iar daca sunt alese dupa dimensiunile corecte, continutul nu se va amesteca si nu va ajunge sa se imprastie in punga. Clientii pun accent deosebit pe calitate si pe detalii ori acest lucru este un factor care va influenta numarul clientilor fideli.


Snick Ambalaje pune la dispozitie diversitate, calitate si oferte de pret avantajoase. Spre exemplu, cei care doresc sa achizitioneze de aici, daca vor comanda online de minim 2500 de lei, vor avea parte de un discount de 10%. In plus, la o suma mai mare de 500 lei, transportul este gratuit.

Mai multe detalii poti gasi in pagina oficiala.

Date de contact: comenzi@snick-ambalaje.com

Postați comentarii