Teava rotunda zincata – un material pe care trebuie sa il ai

De ce teava rotunda zincata?

Intrucat teava rotunda zincata are o rezistenta buna la coroziune, poate fi folosita pentru transportul lichidelor si gazelor non-corozive.

teava rotunda zincata

Cand observati calitatea produselor, cum ar fi conductele de tip teava rotunda zincata, veti sti ca este alegerea potrivita, deoarece beneficiaza de stratul protector. Acestea sunt cateva dintre materialele de constructie necesare de catre clienti.

Deoarece sunt reciclabile, daca ideea dvs. initiala despre proiect s-a schimbat, veti avea posibilitatea de a-i schimba utilizarea in proiect.

Care sunt avantajele pe care trebuie sa le cunosti?

Materialele precum teava rotunda zincata de la Marola sunt testate si rezista la presiune si sunt omologate sa functioneze sub presiune ridicata.

Asa cum spuneam, este utilizat in principal pentru echipamente de incalzire, sisteme de aer conditionat si stingatoare de incendiu din industria agricola, de asemenea, este utilizat pentru cladiri in aer liber, cum ar fi garduri (utilizate ca stalpi de telefon) sau balustrade. Este un material extrem de versatil.

Este confectionat din otel si acoperit cu un strat protector de zinc pentru mai multe performante. Se aplica un strat protector de zinc in interior si exterior. Acest lucru arata ca conducta noastra este protejata si in conformitate cu cerintele proiectului.

Orice tip de coroziune poate rezista agentilor corozivi importanti. Ai aici gama completa de la Marola: https://marola.ro/216-teava-rotunda-zincata

Suprafetele interioare si exterioare ale acestui material trebuie sa fie netede, fara fisuri.

Este cea mai buna alegere in constructii si transportul de fluide!

In acest caz, teava rotunda a devenit alegerea de baza. Este cel mai frecvent utilizat in acest scop, deoarece are un strat protector care nu ii permite sa fie prea usor afectat.

Cu toate acestea, retineti ca presiunea externa nu depaseste 50 bar. In acest fel, conducta va fi deteriorata.

Nu ezitati sa cumparati acest material, deoarece este un material de foarte inalta calitate. Marola este magazinul pe care il cautati, un magazin online cu preturi corecte si produse de cea mai inalta calitate!

Postați comentarii