Teava zincata de la Marola.ro este cel mai cautat material

Afla mai multe despre proprietatile materialului tabla zincata

Teava zincata este un material de constructie, care face parte din materiale feroase, in special pentru constructia de instalatii care implica transportul de fluide necorozive si substante gazoase. Avand in vedere ca este un produs fabricat strict pentru sarcinile mai sus mentionate, teava zincata beneficiaza de anumite proprietati deosebite din procesul de fabricatie.

La Marola online sau in magazin, veti gasi o gama larga de produse pentru proiecte de constructii, inclusiv teava zincata la preturi avantajoase. Este testat si rezistent la presiune cu toate aprobarile necesare pentru a lucra sub presiune ridicata. Asa cum am mentionat anterior, utilizarea sa este in principal in fabricarea instalatiilor termice, a stingatoarelor de incendiu, a sistemelor de aer conditionat din agro-industrie, dar si in constructii exterioare precum garduri, balustrade sau coloane.

Asa se obtine

teava zincata

Dupa cum am mentionat mai devreme, tevile rotunde zincate sunt realizate prin trecerea repetata a unor benzi de tabla printr-o serie de role cu intrari speciale pana ajunge la forma finala, care este un cerc.

Ulterior, pentru fabricarea materialului final si finit, foile individuale sunt unite intre ele prin linii continue sudate. In compozitia acestui material veti constata ca una dintre principalele sale proprietati este o buna rezistenta la presiune mare si capacitate de incarcare, o forma uniforma, dar si o rezistenta excelenta la presiune ridicata.

In general, teava zincata este mai putin costisitoare, dar daca considerati ca acest material este mai scump, cel mai probabil se datoreaza calitatii sale. In plus, rezistenta la presiuni foarte mari contribuie la calitatea acestui material.

Cel mai cautat articol pentru acest material

Datorita rezistentei sale speciale la presiune ridicata, teava zincata este utilizata pentru proiecte care transporta fluide si gaze necorozive. Pentru acest domeniu, astfel de materiale sunt folosite pentru realizarea retelelor specifice transportului de apa calda si rece, dar si multe alte proiecte.

In plus, acest material este folosit si in sectorul constructiilor pentru a face tije metalice.

Toate aceste utilizari se datoreaza in principal rezistentei si calitatilor pe masura pe care utilizarea acestui material le ofera proiectului respectiv. In plus, tubul rotund are un raport foarte bun intre calitate si pret, deoarece procesul de zincare ii confera toate calitatile necesare.

Postați comentarii