TechniSPA – lansare serviciu

TechniSPA este cel mai recent serviciu de elimanare a celulitei introdus de salonul Illieen’s. Incepand cu aceasta toamna, Illieen’s adauga serviciul de TechniSPA pentru clientele sale. 

TechniSPA este un tratament non-invaziv si deloc dureros care are ca tinta indepartarea celulitei. Zonele cu aspect de coaja de portocala nu mai sunt o problema. Acest tratament ajuta doamnele si domnisoarele sa obtina rezultate in timp scurt si fara durere. 

TechniSPA – la salon Illieen’s

Tratarea celulitei presupunea pana de curand o abordare holistica: masaj, fitness, dieta, si multe altele. Tratamentul vine in ajutorul femeilor care isi doresc sa elimine celulita intr-un mod usor. 

Acest tip de tratament cosmetic se practica doar in saloanele de cosmetica specializate. Este necesar ca persoana care face procedura sa fie specializata in tehnicile si aparatura Mary Cohr. In salonul Illieen’s intalniti astfel de specialisti de cosmetica corporala. 

Acest procedeu cosmetic presupune practicarea a una sau doua sedinte pe saptamana, fiecare sedinta dureaza 30 – 45 de minute. Sunt tratate zonele cu probleme prin aplicarea unui gel anticelulita puternic si folosirea aparatului de la Mary Cohr. 

TechniSPA
TechniSPA

Rezultatele TechniSPA sunt vizibile chiar dupa prima sedinta. Silueta este vizibil si masurabil mai mica, aspectul de celulita este diminuat considerabil. 

Printre beneficiile primelor sedinte de TechniSpa se afla efectul de slabire, eliminarea celulitei, recastigarea fermitatii si timpul scurt in care clientele vad rezultate. 

Doamnele si domnisoarele care apeleaza la serviciile de cosmetica corporala de la Mary Cohr isi recastiga increderea in corpul lor. Zonele nedorite si deloc estetice dispar sau sunt semnificativ diminuate lasand pielea corpului fina. 

Succesul tratamentului se datoreaza aparaturii de ultima ora care ajuta sa luptam impotriva tuturor tipurilor de celulita. Soldurile, coapsele sau talia sunt vizibil reduse in doar 45 de minute de terapie Mary Cohr. 

Contact Salon Illieen’s

Persoana Contact – Alexandra

Tel: 0786.125.539

E-mail: ananicollebeauty@gmail.com

Website: illieens.ro

Postați comentarii