Tomografie computerizata pret – la ce sa ne asteptam de la investigatie

Informatii despre tomografie computerizata pret

tomografie computerizata pret

Examinarea tomografie computerizata pret permite medicilor sa vizualizeze imagini ale interiorului corpului si ale organelor din orice unghi dorit. De cele mai multe ori, sondajul nu necesita proceduri mai scumpe sau invazive pentru a furniza informatii exacte si rapide. In plus, examinarea de tomografie computerizata pret preoperatorie poate planifica mai bine operatia.

In functie de patologia dvs., in unele cazuri, radiologul poate avea nevoie de un agent de contrast pentru a vizualiza unele detalii. Decizia agentului de radiocontrast este de a injecta agentul de contrast, iar imagerul va lua decizia dupa vizualizarea imaginii preliminare fara contrast.

La ce trebuie sa ne asteptam mai exact

Tomografia computerizata pret disponibila la Romgermed la un pret extrem de accesibil (CT) poate examina orice parte a corpului, cum ar fi capul, gatul, pieptul, abdomenul, pelvisul sau extremitatile. Diferite organe ale corpului uman pot fi studiate in detaliu, cum ar fi ficatul, pancreasul, intestinul, rinichii, vezica urinara, glanda suprarenala, plamanul si inima. De asemenea, puteti studia vasele de sange, oasele si maduva spinarii.

Tomografiile computerizate (CT) pot fi folosite pentru a studia orice zona a corpului si a membrelor.

Cand un pacient merge la clinica pentru examinare prin tomografie computerizata pret accesibil la Romgermed, este important sa aveti o carte de identitate, o prezumtie de catre un specialist care face un diagnostic presupus si examineaza partea corpului, cea mai recenta examinare a sangelui (pana la 30 de zile), inclusiv Nivelurile de uree si creatinina din sange, precum si studii anterioare de imagistica.

Vezi mai jos care sunt beneficiile investigatiei

Nu exista durere, este o procedura scurta, neinvaziva, ce include inspectie precisa. Vizualizati in acelasi timp oasele, tesuturile moi si vasele de sange. Este foarte rapid intr-o situatie de urgenta, poate detecta leziunile interne suficient de rapid pentru a putea salva vieti, mai ales dupa traume complexe.

Examinarea poate fi efectuata in timp real, deci poate fi efectuata o interventie chirurgicala minim invaziva, cum ar fi biopsia sau tubul de drenaj ghidat CT.

Postați comentarii