Transport Persoane Romania Germania-Belgia-Olanda

Probabil că nu va fi un șoc masiv să aflăm că costul mediu al vieții la Bruxelles este ușor mai mare decât orice alt oraș belgian, deși nu foarte ridicat în raport cu standardele celorlalte orașe europene importante. Una peste alta, este vorba despre „medie”, dar puteți cheltui cu ușurință mai mult pe lucruri precum berea și masa.

Costurile de locuință
Am vorbit despre locuințe la Bruxelles într-o cantitate mare de adâncime, dar mâncarea este următoarea: prețurile nu sunt de obicei ieftine decât dacă sunteți în locuințe studențești și împărțiți un spațiu de baie / bucătărie cu alte 8-12 persoane. Pentru o cameră comună într-un apartament cu 2-3 dormitoare, așteptați să plătiți în jur de 500-750 €.

Cel mai bun pariu este să te conectezi online și să găsești o grămadă de înregistrări frumoase, apoi să găsești niște oameni cu care să-ți împărtășești locul. Cu excepția cazului în care, bineînțeles, nu găsiți o singură cameră într-un apartament la un preț bun, caz în care o puteți închide singură!

Costurile alimentelor
Pentru a lua o mușcătură de mâncare când sunteți afară, nu există nicăieri mai bun decât capitala belgiană. Ei bine, Amsterdam se apropie, dar înțelegi. Puteți cumpăra porții uriașe de frite de la vânzători care atârnă pe ferestre la doar câțiva euro, îngrămădite cu maioneză delicioasă. Bineînțeles că ai putea lua ketchup, dar haide – aceasta este Belgia! În mod similar, există vafe belgiene (gaufres) care, în mod convenabil, fac o urmărire perfectă a friteelor!

Există, de asemenea, localuri care servesc mâncăruri rapide și gustoase, cum ar fi falafel, wraps, pittas și altele asemenea. Pentru a mânca afară, cina este destul de scumpă decât masa de prânz – dacă doriți să încercați un restaurant deosebit de elegant, atunci luați în considerare mergi la prânz în loc de cină pentru a economisi câțiva euro. Una peste alta, nu există lipsă de opțiuni culinare excelente în întreaga capitală, iar prețul este, în general, destul de bun.

În ceea ce privește produsele alimentare, vă uitați la aproximativ 50 EUR pe săptămână pentru a mânca bine, cu mese gătite acasă în fiecare zi la o calitate destul de ridicată. Ați putea supraviețui probabil cu 30-35 € dacă mâncați mese destul de spartane, fără alcool sau multă gustare.

Costuri de transport
Ca și în cazul oricărui oraș modern care își merită sarea, Bruxelles folosește o metodă de biletare unificată, ceea ce înseamnă că cumpărați un „bilet” generic (care durează o oră) și îl puteți folosi pentru oricâte moduri de transport diferite aveți nevoie cursul acelei călătorii. Costurile de bază ale biletelor sunt prezentate mai jos pentru a vă face o idee:

Bilet unic, 1,60 € (1,80 €)

Card de cinci călătorii, 7,30 €

Card cu zece călătorii 11,20 € (13,50 €)

Card toată ziua, 4,30 € (4,50 €)

Card de trei zile, 9,20 € (9,50 €)

Card lunar (metrou, tramvai, autobuz), 55,50 €

Card anual (metrou, tramvai, autobuz), 583,00 €

Firma transport persoane Romania-Germania la adresa.

Primul preț este mai ieftin și reprezintă suma plătită atunci când călătorul are un card MOBIB. Acesta este un chip-card de plastic pe care îl puteți preîncărca cu fonduri și este validat la fiecare utilizare. Prețul dintre paranteze este cunoscut sub numele de prețul „JUMP” și este atunci când cumpărați un singur bilet de hârtie. Dacă veți fi la Bruxelles mai mult de câteva zile (ceea ce sperăm să fiți!) Atunci merită să obțineți un MOBIB – le puteți cumpăra practic la fiecare stație!

Cea mai bună parte este că, deși achiziționarea unui card MOBIB costă 5 EUR, primiți 4 EUR când îl returnați la sfârșitul schimbului. Deci, într-adevăr, să plătești 1 € pentru tarife reduse de fiecare dată când folosești transportul public este destul de bun!

De asemenea, vă puteți deplasa cu taxiul, iar acestea costă aproximativ 1,30 EUR pe kilometru în centrul orașului. Uber este în prezent destul de nepopular aici, așa că purtați un taxi dacă trebuie să ajungeți undeva în grabă.

Alege o firma sigura de transport persoane Romania-Belgia.

Postați comentarii