Cel mai eficient tratament anticelulitic il gasesti la Fysiogand!

Ce tratament anticelulitic natural se recomanda

Masajul anticelulitic si alimentatia sanatoasa ofera cele mai bune rezultate

tratament anticelulitic

Masajul anticelulitic / tratament anticelulitic de la Clinica Fysiogand din Bucuresti poate reduce si elimina grasimile. In scurt timp, veti obtine rezultate uimitoare. Pentru ca efectul sa fie vizibil, trebuie sa va prezentati in mai multe sesiuni intensive de masaj anticelulitic. Este posibil sa fi auzit de conceptul de coaja de portocala. Ei bine, acest tip de celulita ne da dureri de cap.

Pentru a rezolva aceasta problema, este necesar sa participati la sesiuni de masaj, respectiv tratament anticelulitic. Pe scurt, celulita inseamna prea multa retentie de apa si grasimi. De ce se intampla asa? Deoarece exista un dezechilibru urias intre estrogen si progesteron.

Care sunt rezultatele dupa aceasta terapie?

Evident, cel mai bun mod de a scapa de acest aspect neplacut este sa recurgi la aceasta procedura de tratament anticelulitic. In plus, tehnologia actuala a avansat foarte mult, iar pe piata au aparut multe metode pentru a elimina stratul de grasime care ne provoaca disconfort.

Cu toate acestea, femeile folosesc in continuare metode clasice de slabire. De ce este asa? Faptele au dovedit ca aceasta procedura este cea mai sigura si neagresiva metoda de modelare a corpului uman. Daca acest masaj anticelulitic este efectuat in conditii optime si adecvate, interventia chirurgicala de tip liposuctie poate fi evitata.

Cine poate recurge la o astfel de procedura?

Masajul are multe beneficii si poate fi utilizat atat de barbati, cat si de femei cu exces de grasime. Masajul anticelulitic nu numai ca are efect asupra pierderii in greutate, dar are si multe beneficii in domeniul sanatatii. Indepartati cu usurinta toxinele, durerea si imbunatatiti circulatia sangelui.

Vino si tu la Fysiogand sa te convingi de beneficiile acestui tip de masaj!

Terapeutul care efectueaza acest masaj anticelulitic foloseste diverse tehnici pentru a imbunatati aspectul pielii. Exercitiul energetic este utilizat pentru a stimula circulatia sangelui. Printre miscarile aplicate, am gasit miscari de framantare, rotunde, intinse ale palmei sau miscari drepte care lovesc.

Postați comentarii