Tratamentul de par cu botox vs. keratina

Botoxul pentru par este un tratament cosmetic conceput pentru a spori rezistenta si aspectul parului. Acesta este cunoscut ca tratament anti-imbatranire a parului. Poate tranasforma chiar si cel mai deteriorat par intr-unul neted si lucios. Dupa spalarea si uscarea completa a parului, se poate aplica acest tratament care hraneste parul cu ingrediente naturale, inclusiv proteine, vitamine, antioxidanti si uleiuri.

Unul dintre principalele beneficii ale aplicarii acestui tratament pentru par este ca acesta va deveni moale si manevrabil, iar aceasta forma si-o va pastra timp de cateva luni. Prin urmare, este perfect pentru cei care au probleme cu parul cand este prea cald sau o vreme umeda, dar si pentru cei care au parul deteriorat din cauza colorarii repetate si utilizarea frecventa a instrumentelor ce folosesc caldura pentru aranjarea parului.

Multe persoane compara un tratament de par cu botox cu indreptarea folosind keratina, deoarece ambele sunt utilizate pentru a obtine un par neted si usor de aranjat. Adevarul este ca tratamentele cu keratina sunt ceva mai invazive din cauza substantelor chimice toxice. Acestea pot provoca iritatii ale pielii sau chiar alergii.

De cealalta parte, botoxul pentru par este un tip de tratament cu conditionare profunsa, astfel incat parul se va simti neted si hidratat. Un alt avantaj este acela ca nu va trebui sa asteptati minimun 48-72 de ore pentru a va putea spala pe par, ci o puteti face in aceeasi zi daca simtit nevoia.

Cu tehnicile moderne din zilele noastre, ambele tratamente pot fi aplicate in siguranta. Specialistii Free Style Beauty sunt bine pregatiti si experimentati in ceea ce priveste aplicarea oricarui tratament de par. Cu toate acestea, exista si cliente care doresc un par sanatos, dar nu vor un astfel de tratament. In acest caz, aplicarea de extensii de par cu keratina este o solutie de compromis. Niste extensii de calitate si o aplicare corecta poate oferi clientei tot ceea ce poate oferi si un tratament aplicat direct pe par.

Tratament de par cu botox | extensii de par cu keratina | freestylebeauty.ro

tratament de par cu botox

Indiferent de ideile pe care le aveti cu privire la infrumusetarea parului, este de preferat sa cereti parerea unui specialist. Gasiti oameni dispusi sa impartaseasca din cunostintele lor cu o programare accesand http://freestylebeauty.ro/!

Postați comentarii