Trebuie să dezvolți o aplicație mobilă pentru afacerea ta?

Aplicația mobilă: necesară pentru o afacere sau nu?

Cu siguranță ai observat și tu că, în ultimii ani, aplicațiile mobile au câștigat din ce în ce mai multă popularitate ca și instrumente de vânzare, dar și ca și instrumente de marketing. 

Din ce în ce mai multe afaceri din varii domenii, printre care și restaurante, florării, frizerii, profesioniști din domeniul medical ș.a.m.d, apelează la mobile development services pentru a îmbunătăți experiența clienților. 

Întrebarea care stă pe buzele multor antreprenori este următoarea: „oare are și afacerea mea nevoie de mobile development services?”. Dacă încă nu ai înțeles cu ce te poate ajuta dezvoltarea unei aplicații mobile, sperăm ca articolul următor să îți fie de folos. 

Are sau nu nevoie afacerea ta de o aplicație mobilă?

Trăim într-o eră digitală, în care cele mai multe persoane ar prefera să plece de acasă mai degrabă fără portofel, decât fără telefonul mobil. Popularitatea dispozitivelor mobile este într-o continuă creștere, iar societatea petrece din ce în ce mai mult timp utilizând rețelele de socializare și diverse alte aplicații. 

Prin prisma acestui context, întrebarea pe care antreprenorii ar trebui să o pună nu este „dacă” au sau nu nevoie să apeleze la mobile development services, ci mai degrabă „când” este cel mai bun moment de a lansa o aplicație și „cum” să o facă utilă pentru clienții lor. 

De ce o aplicație mobilă este mai atractivă decât un simplu website?

Dacă e să facem o comparație între un website și o aplicație mobilă, din punct de vedere al utilizatorului, cea din urmă oferă o mai mare comoditate și ușurință în utilizare. O astfel de aplicație poate valorifica prezența online a unei afaceri. 

Ultimele statistici arată că cei mai mulți utilizatori preferă să utilizeze aplicația unui brand, în detrimentul website-ului său. Acest aspect se datorează faptului că o aplicație oferă fiecărui utilizator libertatea de a-și personaliza setările, de a-și porni sau opri notificările și nu numai. Mai mult decât atât, o aplicație este considerată mult mai eficientă, mai rapidă și mai ușor de folosit, fie că vorbim de plasarea unei comenzi sau de contactarea departamentului de support services

Este posibil ca o aplicație mobilă să reprezinte un avantaj pentru afacerea ta. Ba chiar se poate ca potențialii tăi clienți să aștepte cu nerăbdare lansarea acesteia. Reține, însă, că oricât de mulți ți-ai dori să dezvolți un astfel de instrument pentru afacerea ta, investiția va merita cu adevărat numai dacă aceasta va putea oferi utilizatorilor o experiență excelentă. Așadar, dacă intenționezi să faci acest pas, te sfătuim să apelezi la specialiștii în mobile development și support services.

Postați comentarii