Tuburi LED – Numeroase avantaje pentru o factura la electricitate cu sume mici

Hai sa aflii mai multe despre tuburi LED

tuburi led

Daca vrei sa beneficiezi de un sistem de iluminat extrem de ieftin, durabil, mergi cu incredere pe tuburi LED. Magazinul online led-concept.ro vine cu niste tuburi LED bazate pe noua tehnologie LED, care prezinta multe avantaje fata de sistemele obisnuite de iluminat. Luminile de neon de moda veche pot fi inlocuite cu usurinta cu tuburi LED, oferindu-va multe avantaje. Led-Concept.ro vinde tuburi LED la preturi de producator si cele mai mici preturi online.

Poate cel mai mare avantaj al tuburilor LED este reprezentat de economiile actuale si economice. Deci, daca incepi sa folosesti tuburi LED, din punct de vedere financiar, vei incepe sa te bucuri de economii foarte mari, deoarece acestea consuma cu peste 50% mai putina energie decat sistemele mai vechi, pe care o vei vedea in buzunar.

Avantaje despre care nu toti stiu

Folosind tehnologia LED, aceste sisteme de iluminat nu emit deloc radiatii infrarosii sau ultraviolete, deci sunt mult mai putin daunatoare pentru oameni. De asemenea, nu contin mercur.

Daca alegeti tuburi LED, puteti economisi si la sistemul de racire, deoarece nu se incalzesc;

Nu au nevoie de timp de incalzire, in ciuda neoanelor vechi care clipesc pana se aprind, prin apasarea butonului de alimentare tuburi led se aprind imediat;

Sunt recomandate pentru rezistenta seismica mare in terenuri de sport, camere pentru copii, gradinite, scoli etc.;

Pot fi folosite si in aer liber, deoarece nu atrag deloc insectele.

Comparatie cu lumini de neon vechi

Comparand acest dispozitiv cu versiunea sa mai veche, putem spune clar ca este un pas clar inainte in toate privintele. Deoarece oamenii tind sa reduca poluarea cat mai mult posibil, reducerea la minimum a corpurilor de iluminat si nevoia de iluminare a spatiului mai mare, ei permit acestui nou corp de iluminat sa intre si sa creasca pe piata.

De unde pot cumpara tuburi led ieftine?

Daca vrei sa vizitezi un online store de calitate, magazinul online Led-Concept comercializeaza tuburi LED intr-un mediu online si la cele mai mici preturi de pe piata. Te asteptam in online!

Postați comentarii