Ultrasunete | un tratament in tendinte in materie de remodelare corporala

La ce se utilizeaza ultrasunete

Miracolele sunt chiar posibile si pot fi realizate prin tratamentul de ultrasunete.

ultrasunete

Acesta este motivul pentru care echipamentul folosit in terapia cu ultrasunete este deosebit de potrivit pentru remodelarea corpului sau a fetei.

Datorita utilizarii sale, conturul corpului nu ar trebui sa mai fie o problema. Doamnele care vor sa aiba o silueta de invidiat in vacanta de iarna pot uita de dieta dureroasa.

Pot arata mai bine doar folosind terapia cu ultrasunete si pot obtine rezultate mai eficiente in mai putin timp.

Ce efect are tratamentul asupra pielii?

Micro-vibratia patrunde in epiderma pentru a ajunge in profunzimea tesutului, generand caldura si energie mecanica. In acest fel, la locul de tratament, temperatura creste si circulatia sangelui este imbunatatita, ceea ce este favorabil vindecarii.

De fapt, acesta este principalul avantaj al tratamentului cu ultrasunete: accelereaza vindecarea. Datorita emisiei continue de ultrasunete, tesutul se va incalzi, iar principalul beneficiu este tratamentul bolilor cronice. In acest fel, calitatea procesului de reparare si regenerare a tesuturilor este, de asemenea, imbunatatita.

Din cauza dimensiunilor mari ale echipamentului care genereaza ultrasunete, nu este posibil sa se efectueze tratamentul la domiciliu. Doar clinicile specializate pot efectua astfel de proceduri.

Va recomandam Clinica Fysiogand, un centru modern care ofera servicii complete de masaj si intretinere, efectuate de experti folosind echipamente care se adapteaza la ultimele tendinte si reglementari.

Se recomanda efectuarea in total de 10-15 ori, iar doza poate fi determinata doar de un specialist, deoarece intensitatea prea mare poate provoca efecte ireversibile, ruptura si chiar sangerari.

Cat dureaza acest curs de tratament si in ce zone putem aplica acest tip de tratament?

Cand participati la o sedinta de terapie cu ultrasunete, nu va veti afecta in niciun fel activitatile zilnice. De obicei, acest tip de sesiune dureaza 30 de minute, pana la 90 de minute, iar acest fapt se explica prin complexitatea regiunii pe care o alegeti.

De cele mai multe ori, femeile aleg aceasta terapie pentru a trata urmatoarele zone problematice: In special, cel mai frecvent tratament este abdomenul, urmat de tratamentul feselor, picioarelor, spatelui, mainilor si genunchilor.

Postați comentarii