Un canvas personalizat este un cadou ideal pentru cei dragi

De ce este un cadou inedit un canvas personalizat

canvas personalizat

Cand ai o idee si vrei sa o realizezi, dar nu stii cum, Marele Print este magazinul de care ai nevoie! Intreaga echipa este intotdeauna gata sa va intampine si sa va asiste de la cel mai mare pana la cel mai mic detaliu. Fie ca iti doresti un sistem de expozitie care poate fi amplasat la cel mai mare targ din orasul tau, sau o panza personalizata care sa poata infrumuseta estetica casei tale, vei avea ajutor de la cei mai buni experti in domeniu!

Deci, daca tot vorbim despre aceasta forma de arta, cum arata ea mai detaliat? In echipa noastra, folosim cele mai bune materiale pentru cele mai bune rezultate atunci cand pregatim un canvas personalizat.

Cum se realizeaza?

Tablourile pe panza de tip canvas personalizat sunt gata sa dea casei tale un nou aspect, vor ajunge in stare de top, inramate si gata de agatat pe perete. Toate tablourile sunt verificate cu atentie inainte de a fi trimise.

Pictura pe panza se realizeaza prin imprimarea unei imagini pe o panza asemanatoare panzei de bumbac; panza va acoperi rama fara a fi nevoie de un cadru extern si va avea un aspect modern si deosebit.

  • Imprimat cu vopsea pe baza de apa, ecologic si sigur chiar si pentru nou-nascuti.
  • Culoare vibranta si de lunga durata.
  • Fara nichel, ideale in incaperi care nu necesita aerisire.

Cel mai minunat cadou – daruieste o amintire

Anumite momente din viata ta merita sa fie imortalizate intr-un mod special. Sunt lucruri sau imagini care te inspira. De aceea punem atat de multa pasiune in crearea si standardele de calitate ale tablourilor noastre de tip canvas personalizat. De aceea, folosim cerneluri premium si rezolutie maxima de imprimare a imaginii fara a pierde calitatea. De aceea imprimam pe panza de bumbac de inalta calitate, care ofera culori bogate si textura autentica.

Fotografii sau imagini inspirationale, momente speciale sau poze cu gasca, pretuieste-le si ofera-le valoarea pe care o merita cu o pictura pe panza personalizata.

Postați comentarii