Clinica Dr. Felix Hair Implant oferă servicii de implant de păr realizate prin tehnica Q-FUE

Serviciile medicale în special au avansat foarte mult în ultimii ani. Asta pentru că și tehnologiile sunt altele, studiile realizate pe parcursul anilor au dat roade și acum pacienți fel de fel se pot bucura de schimbările dorite. Atât cât vorbim despre partea de medicină curativă cât și despre partea de estetică, astfel de servicii sunt necesare. Schimbările la nivelul fizic sunt deseori esențiale.

Aici încadrăm și partea de implant de păr. Cei care suferă de alopecie încep să aibă probleme și pe alte planuri – cele sociale, ce țin de stima de sine și nu numai. Căderea părului este o problemă foarte des întâlnită și are mai multe cauze, printre care și stresul. Cei de la clinica Dr. Felix Hair Implant, cu pagina oficială drfelixhairimplant.ro este echipa la care puteți apela dacă sunteți într-o astfel de situație.

Implantul de păr – o schimbare majoră în viață

Cum părul este vizibil la fiecare persoană și are o influență majoră pentru aspectul complet a fiecăruia, lipsa acestuia poate fi o mare problemă. Asta pentru că un aspect inestetic al părului sau lipsa lui în anumite zone ale capului duce la scăderea stimei de sine. Unele persoane care suferă de alopecie pot chiar să aleagă să se izoleze de ceilalți oameni, să își schimbe complet viața, dar nu într-un mod pozitiv.

Astfel că un implant de păr nu doar schimbă complet modul în care arată o persoană, ci o poate ajuta să își schimbe viața, să reia activitățile care o dată îi făceau plăcere. Important este totuși unde alegeți să faceți acest implant și ce tehnici sunt utilizate. Pentru ca rezultatele să fie uimitoare, conform așteptărilor, atunci va fi necesar să apelați la o clinică specializată, la medici ultraspecializați. În acest sens clinica Dr. Felix Hair Implant poate fi opțiunea ideală.

Tehnica Q-FUE – mai multe avantaje

La această clinică, Dr. Felix Hair Implant, sunt utilizate tehnici precum în occident. Aici menționăm despre tehnica Q-FUE. Astfel veți putea beneficia de intervenții la fel ca în străinătate, chiar la voi în țară, fiind astfel diminuate costurile pentru tot acest proces.

De asemenea, tehnica aceasta este minim invazivă. Asta înseamnă că recuperarea va fi imediată și mai mult, nu vor exista sângerări. Fiecare proces este realizat exclusiv manual de un medic ultraspecializat. Chiar și rezultatele vor fi pe măsură, pentru că firele de păr sunt implantate în direcția lor firească de creștere, deci nu vor exista diferențe față de aspectul natural.

Consultație online – informații complete la îndemână

Pentru a cunoaște de înainte de vizita la clinică toate informațiile de care aveți nevoie puteți opta pentru un consult online. Rubrica în acest sens o veți găsi pe site și veți putea afla mai multe detalii despre costuri și despre etapele acestei intervenții.

Accesați site-ul și descoperiți mai multe informații, stabiliți o ședință și beneficiați de schimbarea mult dorită. Lipsa părului este o problemă ce poate fi rezolvată și cei de la clinica Dr. Felix Hair Implant vă pot ajuta.

Contact:

 +40 720.254.368  office@drfelix.ro.

Postați comentarii