Unde poti gasi servicii de ITP ieftin in Bucuresti si cat costa?

Orice autovehicul care circula pe drumurile publice trebuie sa aiba anumite documente care sa permita identificarea acestuia, dar si care sa confirme ca functioneaza in parametrii optimi, astfel incat sa ofere siguranta in timp ce ruleaza pe sosea.

Documentul care atesta modul de functionare al acestuia este ITP-ul, adica verificarea tehnica periodica. Daca modul de desfasurare a acestei verificari este similar pentru orice tip de autovehicul, preturile sunt insa diferite.

Astfel ca cei care doresc sa gaseasca o statie care face ITP ieftin in Bucuresti pot alege Alfa ITP, o statie ITP autorizata RAR care se afla in sectorul 6 al Capitalei.

De ce este populara statia Alfa ITP?

Aceasta statie ITP din sector 6 este una dintre cele mai populare si apreciate din Capitala, iar acest lucru se intampla multumita a doua criterii importante: raportul pret-calitate foarte avantajos, precum si faptul ca efectueaza ITP pentru orice categorie de autovehicul, inclusiv camioane, autoutilitare sau remorci/ semiremorci si chiar rulote.

ITP ieftin in Bucuresti |Statie ITP din sector 6 | AlfaITP.ro

 ITP ieftin in Bucuresti

In plus si programul este unul dintre avantajele acestei statii ITP, deoarece poate veni in ajutorul clientilor sai atat in timpul saptamanii, zilnic, de la 8 dimineata pana la 8 seara, dar si in weekend, sambata, de la 8 pana la 2 dupa-amiaza.

Astfel, chiar si cei mai ocupati soferi vor gasi un moment potrivit in care sa vina cu autovehiculul lor la AlfaITP.ro pentru efectuarea inspectiei tehnice periodice.

Ce preturi are una dintre statiile are face ITP ieftin in Bucuresti?

In ceea ce priveste preturile practicate de Alfa ITP, dupa cum este mentionat si anterior, acestea sunt unele dintre cele mai avantajoase de pe piata, fiind cuprinse intre 100 si 250 de lei.

Costul de 100 de lei este pentru efecturea ITP-ului la remorci si semiremorci fara sistem de franare, pe cand cel de 250 de lei, pentru camioane. Pretul pentru inspectia tehnica a unui autoturism este de 120 de lei si de 150 de lei pentru cele 4×4.

Prin urmare, bucurestenii si locuitorii din proximitatea Capitalei pot gasi servicii de calitate la preturi bune, chiar si cand vine vorba despre efectuarea ITP-ului.

Postați comentarii