Trimite colete în siguranță celor dragi, cu Zoom Curier

Atunci când vrei ca cei care sunt departe să nu îți mai simtă lipsa, de cele mai multe ori optezi pentru trimiterea unui pachet. Oricât de mic sau mare ar fi acesta, cu siguranță ceea ce îți dorești este să alini dorul și să îi simți mai aproape. Trimite colete în siguranță celor dragi cu Zoom Curier!

Zoom Curier este o firmă de curierat care asigură trimiterea de pachete Romania Anglia, în bune condiții. Ai posibilitatea de a solicita livrarea unui colet de orice dimensiune peste hotare, astfel încât persoanele apropiate ție să se bucure de conținutul lor. Fie că vrei să trimiți un pachet din Anglia în România sau retur, în ambele cazuri acesta va fi transportat în condiții optime și în scurt timp.

Nu trebuie să îți faci griji în legătură cu modul în care va ajunge pachetul la destinație și nici cum să îl trimiți. Discutând cu unul dintre consultanți vei afla exact ceea ce este permis să conțină un pachet, dimensiunea lui și modul de ambalare. Vei fi întâmpinat telefonic de persoane cu experiență și profesionalism, astfel încât să ai siguranța că totul se petrece ca la carte!

Satisfacția clienților – pusă pe primul plan!

Din dorința de a satisface nevoile clienților, Zoom Curier se ocupă în totalitate cu profesionalism și multă grijă de toate coletele. Fie că ești persoană fizică sau juridică, vei avea parte de același tratament. Coletele vor ajunge rapid la destinație, fără să îți faci probleme cu starea lor finală. Poți, bineînțeles, să specifici fragilitatea pachetelor, pentru ca ele să fie tratate cu o grijă și mai mare.

Siguranța, prețurile competitive și flexibilitatea duc la același rezultat, respectiv satisfacția clienților. Nu este vorba doar despre modul în care comunică reprezentanții firmei, ci de siguranța pe care o ai privind pachetul, prețul scăzut și modul în care beneficiezi de bune condiții în ceea ce privește preluarea pachetului.

Dacă ai întrebări asupra transportului de colete, pe site ai contactul firmei. Poți discuta toate nelămuririle cu privire la modul de livrare, preț, ceea ce poți trimite, ceea ce nu poți trimite și așa mai departe.

Serviciul de mutări disponibil Anglia-România sau România-Anglia

Zoom Curier nu se ocupă doar de transportul coletelor, ci și de serviciul de mutări. Dacă ai ales să te muți în Anglia sau să revii acasă în România, în ambele situații poți solicita acest serviciu. Întreaga ta gospodărie poate veni odată cu tine la locul pe care îl numești „acasă”!

Echipa experimentată îți va oferi toate informațiile necesare despre acest serviciu, iar pe site-ul zoomcurier.ro ai la dispoziție detalii importante. Un consultant va discuta cu tine despre acest aspect, fiind relatate informații cu privire la strategia bună pentru transport, modul în care se efectuează și așa mai departe. Serviciul este unul foarte accesibil și poate fi solicitat de către orice persoană care își dorește să plece într-un loc diferit.

Contact:

Call Center

luni – sambata 08:00-20:00

România : +40 746 078 733 Anglia : +44 (0) 7860 802 061

Postați comentarii