Util dar chic – alege cel mai frumos design pentru bucătăria ta


Bucătăria este unul dintre cele mai importante spații din casă, deoarece aici este locul unde pregătești cele mai bune preparate pentru familia ta. De aceea, este necesar ca aceasta să fie amenajată într-un mod plăcut, util și eficient.

Ce nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie modernă? 

În zilele noastre este foarte important ca bucătăria să fie dotată cu aparatură eficientă și electrocasnice care să îți ușureze munca de zi cu zi. Din fericire, această piață este una foarte generoasă și îți oferă o gamă variată de produse care te vor ajuta în acest sens. Cele mai importante lucruri din bucătăria ta vor fi plita, cuptorul, mașina de spălat vase și frigiderul.

Acestea sunt esențiale pentru a-ți putea organiza și eficientiza bucătăria. Pe lângă acestea este foarte important să ai un mixer, un robot de bucătărie performant, un espressor de cafea, un grill electric și chiar un filtru pentru apă. Hota trebuie să existe pentru a-ți aerisi eficient spațiul atunci când gătești și se produce mult abur și miros puternic. 

Îți recomandăm și un storcător de fructe care te poate ajuta să obții sucuri naturale benefice pentru sănătatea ta. Poți să îți poziționezi aparatura pe blatul de bucătărie, la vedere, sau să o lași doar pe cea pe care o folosești mai des, astfel încât să poți întreține mai ușor curățenia pe blat. 

Mobilier și accesorii pentru o bucătărie modernă 

Bineînțeles că pe lângă dotările menite să îți ușureze munca în bucătărie, este important ca și amenajarea spațiului să fie făcută într-o manieră eficientă și care să fie în același ton cu restul casei. În primul rând, trebuie să alegi o mobilă care să fie inteligent compartimentată și să se întrețină ușor. Găsește un magazin mobila care îți oferă și varianta de a-ți personaliza mobilierul în funcție de spațiul pe care îl ai la dispoziție.

Alege pentru bucătăria ta niște scaune de bucatarie confortabile, care să se integreze perfect în decorul ales. Accesorizează acest spațiu cu niște perdele chic, unele chiar cu anumite elemente specifice bucătăriei. Gresia și faianța pot fi alese în funcție de gusturile tale, fie în completare cu mobila, fie în antiteză, astfel încât fiecare parte a bucătăriei să fie pusă în valoare separat. Poți să folosești pentru decor diferite borcane pentru condimente sau suporturi pentru șervețele. 

De asemenea, un pervaz plin cu flori poate arăta foarte bine și la bucătărie și va da un aer chic și îngrijit încăperii. 

Postați comentarii