Vacanțe în Turcia sau Egipt? Iată cele mai tentante oferte!

Turcia și Egiptul – destinații de vis pentru cei care iubesc căldura și vor să aibă parte în concediu de relaxare deplină, dar și șansa de a admira locuri de vis. Turcia și Egiptul sunt preferate pentru atracțiile turistice pe care le oferă, pentru temperaturile ridicate pe care le au în cea mai mare parte din an și pentru sesiunile de relaxare pe care le oferă acestea.

Când să alegi Turcia și când Egiptul? Și care sunt principalele motive pentru care trebuie să alegi în acest an neapărat una dintre aceste două destinații sau, de ce nu, pe amândouă?

De ce să optezi pentru o vacanță în Turcia?

Soare, cultură, sport, relaxare și, pe lângă toate acestea, prețuri accesibile. În acest fel poate fi caracterizată Turcia, o destinație turistică preferată de români în ultimii ani. 

Pentru că beneficiază de un climat tipic mediteranean, mai ales pe coasta de sud, Turcia este o țară cu veri calde și uscate și ierni blânde și umede. Verile sunt plăcute în orice parte a Turciei ai merge, însă dacă iubești în mod deosebit căldura și alegi Turcia pentru marea sa, atunci Bodrum sau Antalya ar putea fi destinațiile perfecte. Dacă ești un iubitor al sporturilor de iarnă, Turcia nu te va dezamăgi nici din acest punct de vedere, deoarece stațiunile sale de schi sunt renumite – de exemplu Anatolia, în centrul țării. 

Pentru a beneficia de cele mai bune oferte pentru o vacanta Turcia, ideal este să rezervi din timp atât bilete de avion, cât și cazarea. Te poți bucura de răsfăț deplin, pentru că hotelurile din Turcia au oferte complete care îți permit să te relaxezi cu adevărat. 

De ce să optezi pentru o vacanță în Egipt?

Dacă Turcia nu este suficient de caldă pentru tine, atunci o vacanta Egipt, în deșertul îndepărtat ar putea fi soluția ideală de relaxare, dar și principala atracție pentru turismul cultural. 

Egiptul este considerat leagănul civilizației umane, acesta reușind să păstreze cele mai frumoase vestigii din lume. Alege Egiptul dacă dorești să descoperi civilizațiile milenare, dacă vrei să descoperi o țară sigură și pașnică, un popor iubitor și o natură care nu încetează să surprindă la fiecare pas. Marea Roșie cu plajele sale de vis ar putea fi un alt motiv principal pentru care ai putea alege Egiptul ca destinație turistică în acest an. 

Ce îți rămâne de făcut? Să găsești cele mai bune oferte de vacanță, să îți faci bagajele și să te bucuri de tot ceea ce îți oferă aceste două țări minunate.

Postați comentarii