Ventsys Instal a devenit distribuitor oficial al centralelor de aer Ruck Roto

Binecunoscuta companie bucureșteană Ventsys Instal, lider în domeniul instalațiilor și soluțiilor HVAC, a devenit de curând distribuitor oficial al centralelor de aer ruck GMBH. Compania bucureșteană întărește astfel parteneriatul cu ruck, ea fiind deja distribuitor al ventilatoarelor profesionale marca ruck.

Centralele ruck ROTO pentru tratarea aerului se remarcă pe piața de profil prin soluțiile tehnice inovatoare în ceea privește automatizarea proceselor și recuperarea de căldură. Sunt concepute conform normativelor europene în vigoare, respectând toți parametrii tehnici ai unor asemenea echipamente.

centrala de tratare a aeruluiCentrala de tratare a aerului este un accesoriu obligatoriu pentru clădirile moderne, având ca rol principal asigurarea ventilării, filtrării, încălzirii, răcirii sau a controlului parametrilor de umiditate. Centralele ruck ROTO se adaugă în portofoliul Ventsys centralelor Sodeca. Inginerii, proiectanții și arhitecții interesați sunt invitați să solicite oferta Ventsys, prețul afișat pe situl de companie (vent-sys.ro) fiind cel de catalog.

ruck GMBH este unul dintre cei mai importanți producători germani de tehnologie HVAC, având în portofoliu numeroase soluții de ventilație și tratare a aerului. Compania germană produce o mare parte din portofoliul său de produse direct în România, la Târnăveni (jud. Mureș) unde deține o unitate de producție cu o suprafață de peste 30.000 mp. În 2019 Ruck Ventilatoare, subsidiara din România a ruck GMBH, a avut o cifră de afaceri de peste 99 milioane RON.

Ventsys este o companie din București specializată în proiectarea, producția, distribuția și comercializarea de soluții profesionale HVAC, inclusiv tubulatura de ventilatie si ventilatoare industriale. Intrând pe piață la începutul deceniului 2010, imediat după marea criză economică, Ventsys a crescut de la an la an impunându-se în atenția clienților prin seriozitate și promptitudine. În 2019 Ventsys a avut o cifră de afaceri de peste 8 milioane RON, în ușoară scădere față de 2018.

Pentru mai multe amănunte:

website: www.vent-sys.ro
pers. de contact: Claudiu Podar
tel.: 0728 302 743

Postați comentarii