Vino la cabinet alergologie sa vezi la ce esti alergic

Cabinet alergologie – Te asteptam la Romgermed

Alergologia este o ramura a medicinei care se ocupa cu diagnosticarea si tratarea bolilor care provoaca alergii. Alergiile sunt cauzate de diferente sau deficiente ale sistemului imunitar atunci cand o persoana intra in contact cu anumite substante chimice, alimente, polen sau mucegai. Exista trei tipuri principale de alergii: respiratorii, alimentare si medicamente sau chimice. Alergiile pot fi tratate la un cabinet ginecologic. Apeleaza la cei mai buni din domeniu – Vino la clinica medicala Romgermed!

cabinet alergologie

Alergologia este studiul reactiei sistemului imunitar la substante cu care organismul nu este tolerant. Alergenii din aer, proteinele, carbohidratii si metalele pot provoca alergii.

La un consult de alergologie, alergologii vor testa adesea alergiile facand un test cutanat sau o dieta de eliminare.

Ce recomanda specialistii pacientilor

Intr-un cabinet de alergologie, medicul specialist va poate pune un diagnostic corect si va poate alege o interventie terapeutica. Cel mai adesea, medicii recomanda pacientilor sa efectueze teste cutanate. Reactiile adverse sunt rare si pot fi oprite cu o crema speciala. Aceste teste se pot face in trei moduri.

Cantitatea de alergen este mica, dar se aplica pe piele in diferite moduri. Picaturile de alergen sunt aplicate pe piele, alergenul este injectat sub piele si se poate monta si un plasture alergen este plasat pe piele timp de cateva zile.

Vino la Romgermed!

Clinica Romgermed din Bucuresti ofera consultanta si servicii medicale de specialitate pacientilor cu orice fel de alergie.

Daca aveti o afectiune care necesita un consult de alergie, puteti apela cu incredere Clinica Romgermed. Clinica are unii dintre cei mai buni medici din domeniu care va vor putea ajuta.

Puteti merge la un consult de alergologie pentru un control de rutina daca in prezent va confruntati cu o problema de alergie sau daca credeti ca ati putea fi alergic la ceva anume.

Postați comentarii