Volkswagen T-Roc pentru serviciul de rent a car

Va prezentam in acest articol introducerea pe piata de rent a car din Romania a autovehiculului Volkswagen T-Roc. Masina este un crossover, ce imbina eleganta cu puterea si forma masiva a unui autovehicul. De la aparitia sa, masina este din ce in ce mai cautata in domeniul de inchirieri auto.

In randurile urmatoare, vom vedea ce avantaje aduce autovehiculul Volkswagen T-Roc in domeniul de inchirieri auto. Va fi un articol destul de realist. Asa ca, vom scoate in evidenta si dezavantajele inchirierii acestei masini. Asadar, sa nu mai pierdem timpul si sa intram in subiect!

Volkswagen T-Roc in rent a car ( avantaje si dezavantaje )

Momentan, autovehiculul Volkswagen T-Roc este destul de nou pe piata de inchirieri auto. In prezent sunt cateva companii, ce au adus in flota lor acest autovehicul. Una dintre firme se numeste Rent-4U. Ea ofera aceasta masina spre inchiriere in parcurile auto de rent a car din localitatile Otopeni si Bucuresti. Acum, haideti sa vedem avantajele si dezavantajele inchirierii autovehiculului Volkswagen T-Roc.

Avantajele inchirierii autovehiculului Volkswagen T-Roc

Autovehiculul Volkswagen T-Roc este o adevarata bestie pe sosele. Masina este un SUV destul de agil, ce vine la o capacitate cilindrica de 1,29. Este una dintre putinele autovehicule de pe piata de rent a car, ce reda de la prima vedere o impresie puternica.

Masina Volkswagen T-Roc este construita pentru a impresiona, aducand in fata un design expresiv si finisaje de top. Crossoverul este destul de modern si detine toate sistemele auto pentru a fi la zi cu anul 2021.

Cum sunt sistemele de asistenta pentru autovehiculul Volkswagen T-Roc?

Sistemul de asistenta de la autovehiculul Volkswagen T-Roc va prelua foarte multe sarcini in timpul condusului. Ele pot ajuta fara doar si poate si la evitarea accidentelor. Acesta contine functia standard Lane Assist, cunoscuta si sub numele de Lane Departure Warning System. Acest senzor intervine pasiv sau activ, pentru a evita impactul frontal cauzat de incalcarea marcajelor rutiere. Pe langa aceasta, sistemul de asistenta al masinii Volkswagen T-Roc mai contine si functia optionala de reglare a distantei. Aceasta masoara distanta dintre masina din fata si are proprietatea de a frana dinainte.

Autovehiculul mai contine si senzorul Traffic Jam Assist si Emergency Assist. Cu alte cuvinte, Volkswagen T-Roc este un automobil ce protejeaza clientul de eventualele accidente, dar si firma de rent a car de eventualele pierderi.

Alte avantaje oferite la inchirierea masinii Volkswagen T-Roc

Dupa cum ati vazut in randurile anterioare, este o masina care protejeaza clientul de rent a car. Pe langa design si siguranta, autovehiculul are un interior inspirat din filmele Star Trek. Bordul lui Volkswagen T-Roc face ca fiecare calatorie sa devina unica. Majoritatea functiilor autovehiculului pot fi dirijate prin intermediul volanului. Optional, se poate alege la aceasta masina Display-ul Active Info. Acesta poate afisa mai multe informatii deodata ( fata de ecranul analogic, care este destul de limitat ).

Ce sa mai o lungim cu atata vorba. Masina Volkswagen T-Roc este perfecta pentru sistemul de rent a car din Romania. Dar, daca am spus la inceput ca vorbim si de dezavantaje, haideti sa vedem daca exista si care sunt acestea.

Dezavantaje in serviciul de rent a car pentru Volkswagen T-Roc

Unul dintre aceste dezavantaje este faptul ca nu se poate gasi la orice companie de rent a car. Fiimd un autovehicul nou in industria auto, nu se gaseste cu usurinta in orice parc auto. In prezent, sunt doar 3 companii de rent a car, ce detin acest autovehicul in flota lor.

Daca va fi cerere pentru aceasta masina, atunci o veti vedea cu siguranta in mai multe parcuri de rent a car. Va inlocui modele consacrate, ce au rezistat pana in prezent pe piata de inchirieri auto.

Un alt dezavantaj este pretul ridicat

Aici, atingem un punct sensibili pentru mai multa lume si anume: pretul de inchiriere. Acum, acest autovehicul poate fi inchiriat incepand de la 64 de euro. Este un pret destul mare. Cu toate acestea, autovehiculul Volkswagen T-Roc nu se adreseaza tuturor persoanelor. Acesta se pliaza pe fosti clienti, ce solicitau inainte inchirierea ML-urilor.

Acesta a fost articolul nostru. Ati urmarit de aceasta data avantajele si dezavantajele inchirierii masinii Volkswagen T-Roc.

Postați comentarii