Cauti o clinica ORL in Bucuresti? Vino la Romgermed!

Otorinolaringologia, cunoscuta drept ORL, este ramura medicinei ce se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor urechilor, nasului, gatului, cailor respiratorii superioare si sinusurilor, atat in cazul in adultilor, cat si al copiilor.

Intr-o clinica ORL, medicul curant este specializat in tratarea afectiunilor precum:

  • Afectiuni ale nasului: polipii nazali, sinuzita, deviatia de sept, perforatia de sept nazal, rinita alergica
  • Afectiuni ale gatului: amigdalita, oreionul, laringita, faringita
  • Afectiuni ale urechilor: pierderea auzului, otita, furunculii canalului urechii, leziunile de la nivelul urechilor, eustachita

Cand sa iti faci o programare la o clinica ORL din Bucuresti?

Daca ati observant una sau mai multe dintre manifestarile enumerate mai jos, nu le ignorati si contactati o clinica ORL din Bucuresti:

  • Nas infundat, secretii de culoare galben-verzuie
  • Scadere brusca a simtului mirosului sau captarea de mirosuri neplacute
  • Durere sau mancarime la inghitire, voce ragusita
  • Urechi infundate, zgomot in ureche, scurgeri de secretii din ureche

Cum se desfasoara un consult la o clinica de specialitate?

Cand mergeti prima data la o clinica ORL v-ati putea intreba ce manevre urmeaza sa vi se efectueze si daca acestea sunt dureroase sau nu. La inceput, medicul specialist va va adresa intrebari despre istoricul bolilor dumneavoastra si al familiei, despre stilul de viata (daca sunteti fumator, consumator de alcool, cafea, medicamente sau ale substante). Ulterior, vi se va realiza un examen clinic al gatului, nasului si urechilor.

In urma examenului ORL complet, medicul poate recomanda o serie de investigatii avansate, precum laringoscopia, endoscopia nazala sau timpanografia. Tratamentul poate fi atat de tip medicamentos, cat si de tip chirurgical, precum excizia amigdalelor (in cazul amigdalitei acute) sau septoplastica (in cazul deviatilor de sept grave).

Clinica Romgermed din Bucuresti va ofera servicii medicale de calitate, dispunand de un cabinet ORL dotat cu aparatura moderna si personal profesionist. Astfel, dumneavoastra beneficiati de o vizita la medicul specialist lipsita de dureri si cu rezultatele dorite

clinica orl bucuresti

Chiar si in absenta simptomatologiei, medicii recomanda o vizita la o clinica ORL de cel putin o data pe an, cu scop preventiv. Conform statisticilor, complicatiile precum cancerul pot fi usor depistate din stadii timpurii daca pacientul se prezinta regulat pentru investigatii de rutina. Urmati sfatul specialistilor si faceti o vizita la o clinica ORL cel putin o data pe an, Clinica Romgermed din Bucuresti va sta la dispozitie accesand urmatorul site: https://clinicaromgermed.ro/servicii/orl.

Postați comentarii