Vrei sa iti vinzi cartile? Raspunde anuntului de tip „cumpar carti vechi”!

Foarte multi oameni raspund anuntului de tip „cumpar carti vechi” din dorinta de a-si vinde colectiile de carti pe care le-au citit candva, iar acum ocupa un loc in plus in biblioteca. Este o decizie inteleapta ce presupune recuperarea spatiului pe rafturi.

In ziua de azi, tehnologia a avansat foarte mult in toate domeniile, iar cititul cartilor in format electronic este mult mai apreciat decat cel fizic. Si acesta este un motiv pentru care oamenii apeleaza la www.anticariat-carti.com, un anticariat cu o vechime de peste 10 ani, care achizitioneaza saptamanal mii de carti.

Ai raspuns la anuntul de tip „cumpar carti vechi”? Ce tipuri de carti vechi achizitioneaza Anticariat-carti?

Anticariat Carti face achizitii de carti vechi din orice domeniu. Spre exemplu, carti de istorie, filosofie, carti de beletristica, dictionare sau enciclopedii carti tehnice si multe altele.

Singura conditie pentru ca anticariatul sa cumpere cartile de la proprietar este ca acestea sa fie intr-o stare buna. O stare buna presupune carti fara coperti lipsa, pagini rupte sau alte deteriorari.

Procesul este unul foarte simplu. Proprietarul contacteaza anticariatul la numarul de telefon disponibil pe site, iar angajatii anticariatului vor face o programare.

Cumpar carti vechi | Achizitii de carti | Anticariat-Carti.com

achizitii de carti

Dupa ce programarea a fost stabilita, echipa de profesionisti se va deplasa la domiciliul proprietarului pentru a analiza cartile. Evaluarea cartilor nu costa nimic. In ceea ce priveste plata catre proprietari, aceasta se va face pe loc. Anticariat Carti asigura si transportul la domiciliu.

Salveaza viata cartilor prin vanzarea lor catre anticariat!

Unul dintre cele mai importante avantaje cand vine vorba de vanzarea cartilor catre anticariat presupune un nou ciclu de viata de care cartile se vor bucura. De ce sa fie uitate in biblioteca si sa stea cu praful pe ele, cand pot fi ingrijite si bine pastrate de un anticariat?

Optand pentru vanzarea cartilor catre Anticariat Carti, va fi imbunatatit si bugetul. In acest fel, proprietarul va putea cumpara noi colectii de carti sau isi va putea satisface alte nevoi. Anticariatul cumpara atat carti vechi, cat si carti noi, care au fost citite recent si ocupa un spatiu in plus.

Postați comentarii