2021 iti aduce lenjerii cocolino moderne si calduroase

De ce sa nu te bucuri de niste lenjerii cocolino calduroase in timp ce afara sunt temperaturi mici, ploua si ziua este racoroasa de dimineata pana seara? Daca si tie iti place sa iti petreci acele putine momente libere in pat, atunci aceste asternuturi sunt perfect pentru a-ti oferi un confort ridicat si sport permanent!

De ce sa alegi seturile de lenjerii cocolino?

lenjerii cocolino

Daca iti plac materialele pufoase, confortabile si calduroase, cu siguranta te vei indragosti de aceste lenjerii cocolino care sunt percepute asemenea unor ursuleti de plus. Compara fiecare noapte cu o imbratisare si hai sa descoperim universul asternuturilor impreuna!

Provenienta denumirii de lenjerii cocolino se datoreaza materialului care este unul gros si pufos, confectionat cu scopul de a-ti oferi cel mai bun confort pe toata perioada noptii. Acesta este realizat din microfibra plusata, textura ce este considerata foarte moale, placuta la atingere si cu un aspect termic ridicat atat ziua, cat si noaptea.

Cum se spala corect aceste asternuturi la masina?

Este evident faptul ca seturile de lenjerii cocolino ofera un raport calitate – pret extraordinar, iar din moment ce sunt ingrijite corect, acestea nu mai intampina riscul de a se deteriora in timp.

Pentru inceput, cel mai important aspect este sa respecti regulile de spalare pe care producatorii le insereaza pe eticheta. Programul la masina ales este foarte important, dar spre norocul gospodinelor, multe dintre masini au programe speciale pentru asternuturi. Totusi, pentru masinile care nu au astfel de programe, se recomanda ca temperatura sa nu fie mai mare de 60 de grade, caci exista riscul de a se deteriora tesatura.

Usucarea si depozitarea sunt aspecte esentiale, deoarece acestea te pot ajuta sa capete o forma dreapta, fara a mai fi nevoie sa le calci.

Ce spun specialistii?

Specialistii recomanda sa ai grija cu orice pret la molii pentru a evita deteriorarea acestora. Poti sa folosesti produse de calitate si sa le speli de cel putin 2 ori pe luna. Evita sa folosesti produsele chimice pentru indepartarea petelor si alege detrgentii naturali.

Seturile de asternuturi de la Patone vor transforma dormitorul tau intr-unul de vis in cateva momente! Acestea sunt realizate dintr-un material plusat care iti va crestere gradul de confort in fiecare noapte. In plus, vei gasi lenjerii de pat din bumbat 100%, bumbac satinat si Finet, fiecare model fiind confectionat la Pucioasa. Comanda online sau prin telefon la numarul urmator: 0726513956

Postați comentarii