3 motive pentru care sa iti vinzi cartile unui anticariat

Una dintre principalele activitati pe care o desfasoara anticariatele este aceea de a cumpara carti, motiv pentru care aceste promoveaza aceasta latura a activitatii prin intermediul anunturilor de tipul „anticariat cumpar carti”. Acestea au atat rol informativ, cat si rolul de a atrage curiosii, astfel incat numarul clientilor sa creasca.

De exemplu, daca Anticariat-Carti.com publica un astfel de anunt in mediul online, unii dintre cei care dau click pe acesta din curiozitate isi pot da seama ca au in biblioteca volume pe care nu le mai citesc, aceasta fiind cea mai buna ocazie sa scape de ele.

Dar motivele pentru care oamenii ar trebui sa isi vanda cartile pe care nu le mai citesc si care ocupa spatiul din biblioteca sunt destul de multe, printre cele mai importante fiind:

  • In schimbul cartilor vandute unui anticariat se primesc sume de bani semnificative

Dupa cum suna si anuntul, aceasta activitate este una comerciala, anticariatul fiind cumparatorul, iar clientul acestuia vanzatorul. Astfel ca cei care au si doresc sa vanda carti, pot primi in schimbul lor o suma de bani, care uneori este suficient de mare pentru a fi reinvestita intr-o pasiune, indiferent ca este vobra despre citit sau oricare alta.

Anticariat cumpar carti | Cumpar carti de orice fel | Anticariat-Carti.com

anticariat cumpar carti

  • Vanzarea cartilor la anticariat este un proces foarte simplu

Cei care isi vand cartile unor anticariate nu trebuie sa depuna nici un efort, cumparatorul fiind cel care se va ocupa de toate demersurile. Dupa stabilirea momentului si locului in care sa aiba loc tranzactia, anticariatul va trimite o echipa la locul cu pricina pentru a evalua, plati si ridica, in mod gratuit, volumele cumparate.

  • Sunt acceptate orice fel de carti

In general, anticariatele nu sunt nisate, astfel ca acestea accepta carti de orice vechime si din orice domeniu. Tocmai de aceea, unele dintre anunturile acestora pot suna si „cumpar carti de orice fel”. Motivul pentru care apeleaza la aceasta metoda este imbogatirea si diversificarea propriei colectii de volume.

Prin urmare, una dintre cele mai avantajoase solutii de a recapata spatiul ocupat de cartile care nu vor mai fi citite, probabil niciodata, este vanzarea acestora catre Anticariat Carti.

Postați comentarii