5 funcții prin care Optimall SFA face vânzările mai ușoare


Optimall face parte din echipa AROBS și furnizează o suită de soluții de mobilitate în afaceri pentru companii de toate dimensiunile  din diverse industrii. Echipa Optimall are o experiență de peste 18 ani în integrarea softurilor de optimizare a proceselor din business-uri. Printre soluțiile oferite se află SFA, aplicația dedicată agenților de vânzări și ConnectoR care facilitează actualizarea magazinului online prin integrare ERP. Bineînțeles, lista nu se oprește aici, continuând cu softul de optimizare rute și soluții de inventariere bazate pe coduri de bare.

Astăzi ne vom opri asupra funcționalităților aplicației Optimall SFA, pentru a vedea rolul său în eficientizarea proceselor de vânzare. Aplicația dedicată agenților de vânzări include o serie de module care permit înregistrarea rapidă a datelor despre comenzi, care se transmit apoi în sistemul de gestiune și contabilitate.

Cu modulele Optimall SFA gestionezi date despre clienți, produse și încasări

Modulul Clienți – agentul de vânzări poate vizualiza rapid clienții care i-au fost alocați și, de asemenea, poate accesa detalii despre plățile încasate sau restante ale acestora. Acesta este un modul standard care facilitează gestiunea vizitelor la clienți.

Modulul Routing – este un modul standard este în strânsă legătură cu cel anterior, și implică persoanele responsabile de stabilirea rutelor pentru agenții de vânzări. Din aplicația back-office, supervizorul alocă agenților de vânzări clienții și poate stabili inclusiv ordinea în care aceștia trebuie vizitați.

Modul Catalog Produse – probabil că este cel mai folositor, mai ales când compania pe care o reprezintă agentul de vânzări are un portofoliu vast de produse. Acesta este un modul opțional prin care echipa dezvoltatoare Optimall creează un catalog virtual care poate cuprinde și imagini, fiind adaptat produselor fiecărei companii.

Modul Încasări – după cum sugerează și numele acestui modul standard, el permite agentului de vânzări să aloce chitanțele pentru fiecare client. Aplicația calculează automat diferența de plată, iar informațiile ajung direct în aplicația de gestiune și contabilitate.

Modul încasări prin Mobile POS – un modul opțional care vine în completarea celui standard, extrem de folositor având în vedere că plățile cu cardul sunt tot mai folosite în ultima perioadă. După ce se realizează plata prin mPOS, se eliberează o chitanță cu ajutorul imprimantei termice conectate la smartphone-ul utilizat pentru aplcația SFA.

Aceste module pot fi completate și de alte funcționalități, în funcție de obiectivele companiei tale. Dacă ești gata să ai o echipă de vânzări mai productivă, integrează în afacerea ta Optimall SFA. Contactează-ne la datele de mai jos dacă ești pregătit să atingi noi performanțe cu ajutorul tehnologiei!

E-mail: optimall@arobs.com

Nr. tel.: 0748 158 881

Postați comentarii