Achizitia de antichitati – o afacere in plina ascensiune

Oamenii potenti financiari adora sa investeasca in obiecte de arta sau in diverse alte antichitati. Aceasta pasiune, usor extravaganta pentru oamenii de rand, a luat nastere din dorinta de a detine bunuri unicat in lume ce au o istorie in spate.

Pentru cei care sunt in cautarea unor tablouri sau a unor sculpturi din bronz, spre exemplu, HQZ este locul ideal. Avand o deosebita apreciere pentru obiectele de arta, membrii acestei echipe se ocupa de peste 10 ani cu tranzactionarea antichitatilor.

Magazinul fizic este localizat in sectorul 5 al capitalei, dar produsele sunt disponibile si pe site Hqz.ro, in sectiunea catalog.

Ce obiecte poti sa cumperi convenabil din anticariat

Cel mai valoros obiect oferit la momentul actual spre vanzare este un tabloul superb ce apartine celebrului Anders Zorn – Negustor de arme. Aceasta opera de arta este realizata in ulei si are o dimensiune de 126 × 96 cm fiind ideala pentru decorarea unui spatiu cochet.

Nu trebuie ratata nici comoda Boulle, un super obiect de mobilier din secolul 19. Acest produs este restaurat astfel ca se gaseste intr-o stare perfecta. Blatul din marmura este decorata cu alamuri, carapace din broasca testoasa si bronz, o adevarata bijuterie frantuzeasca.

Cum vinzi antichitati in conditii excelente

Echipa de achizitii de la HQZ nu doar intermediaza vanzarile, ci si cumpara antichitati de la cei care vor sa obtina un profit rapid. De la tablouri si pana la icoane, carti vechi sau bijuterii, toate aceste obiecte sunt evaluate in mod gratuit, iar plata se face pe loc.

Cumpara antichitati | Antichitati HQZ | Hqz.ro

cumpara antichitati

Cei care se afla intr-un impas financiar, dar nu isi doresc sa vanda obiectele de arta, le pot amaneta. Cu doar un simplu apel telefonic, se poate obtine in mod gratuit o cotatie de pret, in functie de valoarea, vechimea si starea obiectului.

Se pot amaneta statuete din bronz, marmura, alabastru, antimoniu sau piatra, ceasuri de lux, tablouri de autori romani si internationali, dar si electrocasnice sau autoturisme, motociclete si scutere.

Programul amanetului de antichitati HQZ este unul destul de flexibil pentru a acomoda agendele incarcate ale potentialilor clienti. Se pot face tranzactioni inclusiv in weekend, insa este nevoie de o programare in prealabil.

Postați comentarii