De ce să folosești un soft payroll complex pentru operațiunile de salarizare?

Atunci când ai nevoie de un sistem complex pentru calculul de salarii, soluția este un soft payroll. Optimizezi procedurile financiare ale companiei cu un instrument digital performant care permite operațiuni multiple. Timpul necesar pentru administrarea salariilor se reduce considerabil, iar riscurile de a apărea erori umane se minimează. Prin intermediul unui astfel de program salarii, efectuezi rapid calculul de salarii din fiecare lună.

dp-Payroll, softul care te ajută să efectuezi rapid și corect operațiunile de calcul de salarii

Un soft payroll reprezintă o soluție digitală care vine în sprijinul tău atunci când dorești să gestionezi  eficient salariile din compania ta. Prin utilizarea lui, pui la dispoziția angajaților o viziune limpede asupra veniturilor pe care le obțin în fiecare lună. El este actualizat cu modificările legislative care apar și te scapă de efortul de a fi mereu la curent cu aceste schimbări. Prin implementarea unui program salarii, generezi fluturași de salariu pentru angajați, cu detalii complexe despre contribuțiile plătite din suma brută. În acest mod, reduci considerabil timpul de lucru necesar pentru activitatea legată de remunerația angajaților și distribuirea fluturașilor.

Utilitatea unui soft payroll se face simțită mai ales atunci când se realizează calculul de salarii, ori la operațiuni precum: gestionarea reținerilor salariale, generarea și exportul notelor contabile, corecții de calcul sau generarea unor rapoarte complexe. Acestea sunt doar câteva dintre funcționalitățile care pot fi îndeplinite cu ajutorul unui soft payroll complex.

Atunci când este folosit un program salarii, se economisesc resurse materiale, dar și timpul și energia angajaților. O strategie eficientă de management al personalului este caracterizată și de implementarea unor softuri performante în cadrul companiei, care să contribuie la eficientizarea activității.

Un program salarii, soluția tot mai căutată pe piața de business

Companiile care își doresc digitalizarea procedurilor alocate specialiștilor de resurse umane sunt în căutarea unui program salarii performant, care să răspundă nevoilor de eficientizare a calculului de salarii. Prin utilizarea unui soft cu o interfață intuitivă, timpul necesar pentru operațiunile de payroll se scurtează considerabil. 

Aplicația poate calcula salariile brute în lei, pe baza valorilor nete introduse. Cu un program salarii poți totodată să generezi rapoarte, declarații sau formulare necesare pentru uz intern sau care trebuie transmise către instituțiile statului. De asemenea, poți să creezi un back-up tuturor datelor, iar asta îți asigură siguranța informațiilor despre veniturile angajaților. În funcție de necesitățile proprii, un program salarii poate fi configurat pentru a fi cât mai util activității tale. 

În cazul în care ai nevoie de module performante pentru compania ta, care să te ajute la operațiuni complexe de salarizare, apelează la specialiștii UCMS by AROBS. Aceștia pot implementa în cadrul companiei tale un program salarii complex, pliat pe nevoile tale specifice. Compania are o experiență de 25 de ani pe piața românească și a dezvoltat două mari soluții software, True HR și dp-Payroll, fiecare cu câte 19 module distincte. Echipa UCMS by AROBS poate fi contactată prin email la office@ucms.ro sau la numărul de telefon 0720 534 424.

Postați comentarii