Aparatele de aer conditionat Daikin, de acum și în oferta Ventsys

[București, 29 martie 2022] Unul dintre cei mai cunoscuți distribuitori de tehnică și echipamente HVAC din București, Ventsys Instal, a devenit începând cu 2022 distribuitor oficial al binecunoscutului brand de aparate de aer condiționat Daikin.

Începând cu acest an clienții vor putea regăsi în oferta Ventsys aparatele de aer condiționat Daikin din gamele Sensira, Comfora, Stylish, Prefera și Emura. Aparatele Daikin nu mai au nevoie de nici o prezentare, ele fiind foarte apreciate de clienți datorită performanțelor excepționale și a calității deosebite.

aer conditionat Daikin
Ventsys a devenit oficial distribuitor pentru aparatele de aer conditionat Daikin

Întrucât în această nișă de piață cele mai bune oferte sunt cele care pot asigura și instalarea aparatelor, Ventsys va oferi și serviciul de montaj aer condiționat clienților finali.

Pe lângă aparatele de tip monosplit adresate consumatorilor finali Ventsys a inclus în portofoliul său de produse și aparatele Daikin de tip casetă care se adresează clienților de business. Acestea sunt aparate de top care asigură un consum energetic eficient și o factură redusă la curent în cazul spațiilor comerciale.

Ventsys Instal este un producător și un distribuitor de echipamente HVAC din București, binecunoscut pe piața de profil. Compania a înregistrat în ultimii ani în mod constant afaceri de cca. 1­­­­,5 milioane EUR, inclusiv în perioada pandemiei. Din portofoliul de produse fac parte produse de concepție proprie – tubulatură spiro și rectangurală – și echipamente precum ventilatoare industriale, aparate de climatizate, accesorii  diverse (clapete antifoc, grile și anemostate, baterii de încălzire etc.) provenind de la mărci recunoscute pe plan intern și internațional.

Daikin este un furnizor renumit de soluții de climatizare cu sediul central în Osaka, Japonia. Compania a fost înființată în urmă cu aproape un secol. Având numeroase invenții și inovații la activ, grupul Daikin se bazează pe o filozofie care pune în valoare elemente precum anticiparea nevoilor viitoare ale pieței, câștigarea încrederii clienților prin soluții tehnice de clasă mondială și grija față de mediu.

Pentru mai multe amănunte:

– web: www.vent-sys.ro
– email: office@vent-sys.ro
– pers. de contact: ing. George Stoian

Postați comentarii