Automatizarea industriei de retail este viitorul comerțului

Automatizarea industriei de retail a schimbat în ultima vreme felul în care funcționează comerțul cu amănuntul, îmbunătățind procesele din cadrul companiilor din industrie. Soluțiile de automatizare create de companiile de software development pentru industria de retail optimizează procesele și implicit reduce costurile. Astfel, sarcinile manuale sunt reduse la minim, procesul de luare a deciziilor  din cadrul companiei este bazat pe date concrete, iar experiența clienților este îmbunătățită semnificativ. Putem spune că automatizarea industriei de retail este viitorul comerțului, iar companiile care folosesc automatizarea pot obține un avantaj competitiv în față concurenților cu ajutorul soluțiilor dezvoltate de companiile de IT Outsourcing.

Dezvoltarea soluțiilor SAP personalizate

Soluțiile SAP sunt standardul industrial pentru gestionarea mai multor procese esențiale din cadrul unei companii. Cu ajutorul acestor soluții, companiile pot gestiona diferite aspecte ale afacerii lor, cum ar fi marketing, vânzări sau administrație. Astfel, automatizarea proceselor manuale în ceea ce privește industria de retail are la bază o serie de proceduri precum gestionarea stocurilor, contabilitatea și evidența, analiză și raportare, achiziții și alte sarcini similare care ar putea fi repetitive. De asemenea, prin intermediul automatizării pot fi optimizate activitățile din cadrul departamentelor de marketing ale unei companii, folosind diverse practici precum sunt e-mail marketing-ul, rularea campaniilor în mediul digital și alte tactici specifice de marketing prin care afacerilor se pot promova în mediul online pentru a-și atinge obiectivele de business. 

AROBS, una dintre cele mai importante companii românești de software și-a lărgit oferta de servicii software prin achiziționarea companiei Berg Software care deține o experiența vastă în dezvoltarea de soluții de nișă pentru întreprinderi prin intermediul SAP Fiori. Echipa de experți din cadrul Berg Software dezvoltă aplicații web care vin în ajutorul utilizatorilor de soluții SAP. Soluțiile sunt adaptate nevoilor fiecărui client, iar companiile care le integrează pot beneficia de toate avantajele soluțiilor SAP, precum optimizarea operațiunilor de afaceri sau reducerea costurilor, sau chiar îmbunătățirea procesului de colaborare între diferite departamente.

Postați comentarii