Becuri Led cu avantaje unice – vezi aici intreaga lista

Informatii de baza cu privire la becuri LED

Pentru toata lumea, chiar si uitandu-se la factura de energie electrica, este clar ca consumul creste in fiecare luna. Noi recomandam utilizarea de becuri led.

becuri led

Unii oameni mai folosesc becuri incandescente pentru ca sunt mai ieftine. Altii au migrat catre becuri cu economie de energie, dar sunt mai scumpe si contin substante nocive. Faptul ca unii oameni cauta deja o solutie la aceasta problema este un lucru bun, dar depinde ce solutie gasesc. Am lansat tehnologia de iluminare LED interioara si exterioara. Pentru consumatorii casnici si industriali.

Pe langa multe avantaje, tehnologia LED pe care o detin aceste becuri LED are un singur dezavantaj: pretul de achizitie.

Care sunt avantajele acestei tehnologii?

Consum redus si iluminare buna. Consuma mai putina lumina decat becurile cu incandescenta sau becurile cu economie de energie si ofera o iluminare mai buna decat aceste becuri. In comparatie cu becurile cu incandescenta, utilizarea LED-urilor poate economisi 80%, iar in comparatie cu becurile economice, poate economisi 30%. Putem spune ca este uimitor!

Au o durata lunga de viata. Becuri LED de inalta calitate pot rezista chiar si la 50.000 de ore de utilizare. Cu alte cuvinte, nu veti avea griji de multi ani. In schimb, becurile cu incandescenta au 1.200 de ore, iar becurile cu economie de energie au 10.000 de ore. Puteti vedea diferenta de la distanta!

Vor apinde lumina imediat. Becul cu incandescenta va porni imediat, dar nu va arde o data cand porneste. Becurile economice cu neon au doar cateva minute sa „se incarce” pana cand ating capacitatea maxima. Intre timp, astepti. LED-ul porneste imediat, fara a-ti provoca emotiile.

Acestea nu sunt afectate de comutarea rapida de catre copii. Te distrezi cu copiii tai? Aprind si sting luminile in jurul casei? Cati becuri sunt arse asa? Aceste intrebari sunt o expresie simpla, pentru ca am suferit la fel. Aceste cicluri repetate de pornire / oprire nu vor afecta deloc becul LED.

Care este dezavantajul principal?

Principalul dezavantaj al becurilor LED este ca sunt scumpe si au preturi mai condimentate decat alte modele. Acest tip de bec costa de obicei zeci de lei, ceea ce este mult mai scump decat alte tipuri de becuri. Prin urmare, iluminarea intregii case cu becuri LED poate fi o investitie costisitoare. Cu toate acestea, intrucat consumul de energie a fost mult redus, pretul s-a rasplatit rapid.

Postați comentarii