Cine sunt marii gurmanzi ai filmelor animate si ce mancare prefera

Mancaciosii nu sunt doar printre noi, ci si in filme sau desene animate. Fie ca prefera dulciurile, pastele sau banalele sendvisuri in dimensiuni mari, personajele care prefera aceste mancaruri sunt usor de recunoscut. Doar gandindu-te la mancarea lor preferata ii si asociezi cu personajul.

Asadar, mai jos gasesti cateva retete din desene animate, insa daca sa-ti pregatesti rapid o gustare, vezi aici niste retete de mancare rapida.

Gogosile cu glazura preferate de Homer Simpson

Homer Simpson e celebru pentru dragostea lui pentru gogosi cu glazura si bombonele colorate. Probabil ca acest fel de mancare e chiar mai des asociat cu Homer decat cotletele de porc (pork chops) sau pizza.

Paste cu chiftelute – Doamna si vagabondul

Preferatele vagabondului si promovate ca un deliciu culinar italia, pastele cu sos si chiftelute ajung sa fie servite intr-una dintre cele mai romantice intalniri animate. Probabil ca stii deja celebra scena din Domana si vagabondul, in care cei doi catei amorezati isi pecetluiesc iubirea cu un sarut deasupra unei farfurii cu spachete cu chiftele.  Oare sa spunem ca acste chiftelute sunt preferate in doua desene animate?

Lasagna, preferata lui Garfield

Sa spunem mai mult? Probabil ca un miau ar fi suficient, pentru toate lumea il cunoaste pe Garfield, motanul lenes, caruia ii place sa manance lasagna in fotoliul lui confortabil din fata televizorului. Am putea spune ca e un fel de mancare celebru, promovat intens de un motan cel putin la fel de celebru.

Ratatouille – ghiveciul frantuzesc facut la cuptor

Omleta sau ghiveciul din Ratatouille, pregatite de Remy, micul sobolan pasionat de gatit, sunt unele dintre cle mai cunoscute feluri de mancare din desene animate. Si asta se datoareaza succesului pe care l-a avut filmul animat. E foarte probabil ca ghiveciul frantuzesc sa fie mai cunoscut decat omleta, strict prin promovarea facuta de film animat, chiar daca in realitate, omleta e mai des gatita decat in ghiveciul Ratatouille.

Postați comentarii