Cafetiera french press îți poate deveni cel mai bun prieten

Cu un design caracterizat prin linii netede și elegante, cafetiera french press se distinge prin perfecțiunea fiecărui detaliu și a fiecărui material folosit, dar și prin calitatea sa. Acum este un instrument unic, practic și versatil atât pentru cafenelele în care obișnuim să ne servim cafeaua, dar și pentru propriile locuințe. Este ideal pentru a vă răsfăța în orice moment al zilei cu o infuzie de cafea sau de ceai cu o multitudine de ierburi aromate.

Persoanele care au savurat măcar pentru o singură dată o cafea preparată la un espressor profesional s-au îndrăgostit complet de acest gust. Spre deosebire de alte băuturi, preparate în diferite moduri și servite în serie, cafeaua fierbinte care a fost preparată cu ajutorul unui aparat profesional de cafea își menține toate aromele și beneficiile sale naturale.

Nu cafeaua îl facem pe om, ci omul pe cafea!

O vorbă consacrată și care se aplică în multe întâmplări din viața noastră. Dacă ești din domeniu și cauți o cafetieră franceză, un espressor sau o cafetieră cu filtru, dar care să fie ambalate cu un grad de seriozitate și profesionalism, ai ajuns unde trebuie. Inițial îți vom prezenta cum foarte mulți oameni nu-și pot imagina ritualul lor de dimineață fără o ceașcă de cafea aromată. 

Deși este posibil să vă luați cafeaua de dimineață de la cafenele, este adesea mai convenabil să vă ridicați din pat și să savurați o cafea aromată, cu spumă, sau o cafea neagră proaspăt preparată cu aroma sa originală. Aparatele de cafea sunt disponibile într-o mare varietate de modele, de la simple cafetiere manuale și până la espressoare electrice de lux cu toate dotările suplimentare. Asta ca tu să ai cafeaua dorită în fiecare dimineață, alături de persoanele dragi.

Așadar, merită să vă gândiți ce fel de cafea v-ar plăcea să degustați și ce dotări suplimentare îți pot îmbunătăți experiența cafelei, fără a pune prea multă presiune asupra portofelului. Puneți ideile în ordine, colectează aspectele pe care dorești să le aibă noul produs, aruncă o privire pe site-ul Coffee Gear în secțiunea produselor de top și comandă acum aparatul de cafea care-ți va face fiecare dimineață de poveste!

Aparatul de cafea ideal pentru nevoile tale

O cafetieră french press foarte cunoscută și utilizată este modelul CHAMBORD – asta pentru că această presă de cafea te ajută să descoperi arta preparării cafelei. Presa franceză este apreciată de pasionații de cafea din întreaga lume pentru simplitatea cu care se prepară cafeaua și pentru puritatea gustului. CHAMBORD este unul dintre cele mai bune aparate de cafea tip presă disponibile în comerț la momentul actual.

Design-ul original datează din perioada de dinainte de război, atunci când italianul Attilio Calimani a dezvoltat principiul de bază a acestui aparat. Fondatorul Bodum, Jorgen Bodum, a început să lucreze la varianta sa în anii 1970, însă, odată cu achiziția Melior – Martin din 1991, o companie care producea prese de cafea franceze, s-a dezvoltat produsul care este apreciat astăzi în întreaga lume.

Acest dispozitiv are la bază teoria conform căreia ar trebui „să fabricăm gustul, nu să-l risipim”. Astfel, produsul dezvoltat astăzi este unul ecologic, cu un design atemporal, ce întruchipează o metodă clasică de preparare a cafelei.

Principalele caracteristici și beneficii

  • Carafa este fabricată din sticlă borosilicată, rezistență la căldură care nu modifică și nu alterează în niciun fel gustul original al cafelei
  • Suportul și capacul sunt fabricate din oțel inoxidabil durabil
  • Mânerul este fabricat din polipropilenă, cu finisaj mat, care conferă o prindere confortabilă
  • Pistonul din oțel inoxidabil previne alunecarea boabelor macinate când se toarnă cafeaua
  • Acest aparat este ecologic, nu se folosesc filtre de hârtie sau capsule de plastic. Ușor de utilizat și ușor de curățat.

Instrucțiuni de utilizare

1.   Poziționați aparatul de cafea CHAMBORD pe o suprafață orizontală și netedă. Țineți de mâner și scoateți pistonul din carafă.

2.   Adăugați o linguriță de cafea pentru fiecare ceașcă.

3.   Se toarnă apă fierbinte în carafă (aproximativ 92-96 de grade), lăsând un minimum de 2,5 cm în partea de sus și se amestecă cu o linguriță de plastic sau de lemn.

4.   Așezați unitatea pistonului deasupra vasului și rotiți capacul astfel încât gura de scurgere să fie închisă pentru a reține căldura.

5.   Se lasă 4 minute la infuzare, apoi se coboară pistonul încet prin apăsare.

6.   Rotiți capacul pentru a-l deschide și apoi turnați în ceașcă cafeaua preparată.

Postați comentarii