Profita de avantajele tratamentului facial cu micro-ace

Iti doresti sa te bucuri de un ten cat mai delicat si cat mai frumos? Ai incercat o multime de tratamente cosmetice si de produse pentru ingrijirea tenului, fara vreun rezultat? In aceste conditii se prea poate sa ai nevoie de un tratament facial profesional.

Astfel de tratamente faciale sunt efectuate in cadrul saloanelor de infrumusetare. Exista foarte multe tratamente faciale la care poti apela. Unul dintre cele mai avantajoase prin prisma rezultatelor obtinute si a costurilor aferente acestui tratament este cel cu micro-ace sau microneedling-ul.

Daca pana in acest moment nu iti era cunoscut tratamentul microneedling Pitesti, in ceea ce urmeaza vei putea gasi informatiile utile pentru a intelege principiul acestui tratament facial, dar si beneficiile acestei proceduri.

Specificul procedurii de microneedling

Procedura care implica folosirea micro-acelor se bazeaza pe utilizarea unui dispozitiv medical special foarte asemanator din perspectiva design-ului cu un stilou. Acest dispozitiv permite efectuarea unor penetratii de dimensiuni foarte mici la nivelul primelor doua straturi de piele.

Numarul de micro-ace folosite pentru procedura de microneedling difera. Cu cat numarul de micro-ace este mai mare, cu atat intensitatea stimularii productiei de celule noi pentru colagen si elastina este in crestere.

Rezultatul folosirii dispozitivului pentru microneedling consta in perforatii aproape insesizabile cu ochiul liber. Leziunile respective vor contribui ulterior la stimularea procesului de vindecare a pielii fetei. In cadrul acestui proces de vindecare a pielii este stimulata productia de noi celule de colagen si elastina.

Efectuarea procedurilor de microneedling se face la un interval de 1-2 saptamani. Intreaga procedura este efectuata in cadrul saloanelor de cosmetica sub supravegherea personalului calificat pentru aplicarea de astfel de tratamente faciale profesionale.

Beneficiile microneedling-ului

In momentul in care apelezi la procedura de microneedling Pitesti vei putea sa te bucuri de o serie importanta de avantaje. Rezultatele microneedling-ului constau in reintinerirea pielii fetei. In acelasi timp vor putea fi rezolvate majoritatea problemelor care pot aparea la nivelul tenului.

Acest lucru vine ca urmare a faptului ca micro-acele actioneaza pana la nivelul celui de-al doilea strat de piele, si anume la nivelul dermului. Acest strat de piele este de cele mai multe ori sursa care genereaza probleme la nivelul tenului.

Microneedling-ul poate aduce imbunatatirea aspectului pielii inclusiv la nivelul gatului si a zonei decolteului. Un alt avantaj important al microneedling-ului il reprezinta hidratarea profunda a pielii. Acest lucru vine ca urmare a faptului ca toate serumurile folosite in cadrul procedurii vor putea patrunde foarte eficient in piele.

Rezultatul consta inclusiv in obtinerea unui ten mult mai luminos. Nu in ultimul rand merita subliniat faptul ca microneedling-ul este o procedura complet non-invaziva. In consecinta nu exista nici cel mai mic efect advers in utilizarea dispozitivului cu micro-ace.

Atunci cand iti doresti sa beneficiezi de avantajele tratamentului de microneedling Pitesti, poti sa te programezi pentru o astfel de procedura la Routine Beauty Center. Acest salon de cosmetica si infrumusetare propune o gama diversificata de tratamente faciale si tratamente corporale. Din oferta acestor tratamente nu lipseste microneedling-ul. Pentru detalii suplimentare privind serviciile oferite poti accesa www.routine-beauty.ro

Postați comentarii