Calculul de salarii devine o sarcină mult mai ușoră cu un soft salarizare

Optimizarea operațiunilor de calcul de salarii și a altor proceduri administrative este posibilă cu un soft salarizare, folosit împreună cu un soft pontaj. Astfel de programe performante ajută la eficientizarea activității specialiștilor de resurse umane și payroll, și contribuie la reducerea la minimum a erorilor umane care pot apărea în sarcinile de zi cu zi. Totodată, organizațiile economisesc resurse materiale și timp cu ajutorul unor instrumente digitale precum soft salarizare și soft pontaj. Majoritatea proceselor manuale repetitive din companii pot fi înlocuite cu succes de soluții tehnologice intuitive, iar în acest fel departamentele au posibilitatea de a se organiza mult mai bine și implicit de a-și spori productivitatea.

De ce să implementezi un soft salarizare în compania ta? 

Digitalizarea reprezintă un sprijin foarte important pentru profesioniștii din mediul de afaceri. Să luăm spre exemplu activitatea de calcul de salarii. Un soft salarizare este actualizat cu modificările legislative, astfel că operațiunile pot fi efectuate fără griji. Într-un program de acest gen poate fi introdusă valoarea netă a salariului negociat cu angajatul, care va calcula automat suma brută care trebuie plătită lunar. Procedura poate fi efectuată pentru salariile negociate în lei, cât și pentru cele în valută, dintr-un soft salarizare. De asemenea, există opțiunea de a efectua calculul și invers, de la brut la net. Prin urmare, calculul de salarii devine mult mai ușor și nu mai sunt necesare operațiuni multiple, de lungă durată. Utilizarea unui soft pontaj, pentru a prelua informații despre număr de zile lucrate de către salariați, îți asigură o acuratețe în privința efectuării calculului de salarii. 

Calculul de salarii lunar este un proces complex, care poate fi simplificat prin folosirea unui soft salarizare. Cu ajutorul soft-ului digital, cei care îl folosesc vor putea emite fluturașii de salariu cu toate informațiile de interes pentru angajat: salariul brut, salariul net, bonusuri, prime, rețineri salariale, ore suplimentare, zile muncite, zile de concediu, etc. Dintr-un soft pontaj, specialiștii HR pot extrage datele de prezență ale angajaților, de care au nevoie pentru a realiza calculul salarial ținând cont de anumite variabile. De asemenea, utilizarea unui soft salarizare îți permite exportul notelor contabile cu ușurință sau posibilitatea de a face corecții de calcul rapide în cazul apariției unor erori. Toate aceste acțiuni sunt realizabile într-un mod intuitiv, fără a fi nevoie de cunoștinte tehnice avansate.

Un soft pontaj pentru gestionarea eficientă a programului de muncă al angajaților

Pentru a crește eficiența și productivitatea internă din companie, în completarea unui soft salarizare vine un soft pontaj, care poate fi configurat pentru a preluat date din mai multe moduri. Angajatul se poate ponta cu o cartelă electronică la punctele de lucru ale companiei, iar dacă muncește de la distanță, datele de prezență pot fi introduse de către acesta într-o pagină special creată. De asemenea, mai există posibilitatea ca specialistul HR să precompleteze aceste informații într-un soft pontaj, urmând să intervină doar în situațiile în care au existat zile de concediu de odihnă, concediu medical, ore suplimentare, absențe sau alte situații speciale.

Rapiditatea adusă de programele digitale, precum un soft salarizare sau soft pontaj contribuie la îndeplinirea sarcinilor de payroll și management de personal într-un timp mai scurt. Transformarea prin digitalizare aduce rezultate pe termen lung în organizațiile din mediul de afaceri, ajută la o comunicare eficientă între departamente, și permite totodată specialiștilor din companii să își îndrepte atenția și spre planificarea unor noi strategii de business.

Alege aplicațiile celor de la UCMS by AROBS pentru a-ți duce afacerea la nivelul următor

În cazul în care dorești să implementezi în cadrul companiei tale un soft salarizare, un soft pontaj sau alte soluții software performante de administrare de personal și salarizare, ia în considerare soluțiile software de la UCMS by AROBS. Cele două sistem complexe dezvoltate de aceștia, True HR și dp-Payroll, sunt folosite de peste 1.500 de companii din diverse domenii de activitate precum: banking, IT, construcții, producție, servicii medicale, mass-media și altele. Specialiștii UCMS by AROBS pot fi contactați prin email la sales@ucms.ro sau la telefon 0720 534 424.

Postați comentarii