Testele PCR rapid vă poat salva vacanța

Da – avem teste PCR rapid la SYNLAB

Starea actuală de alertă din majoritatea țărilor ne impune să luăm măsuri speciale. Dacă v-ați rezervat deja zborul și vacanța este gata, nu lăsați câteva teste PCR rapid să vă perturbe planurile.

teste pcr rapid

Acum, dacă iei în considerare această precauție, nu trebuie să-ți fie frică să stai pe drum sau la aeroport până când ajungi la destinația visată.

SYNLAB operează în prezent in Romania prin 16 laboratoare proprii si peste 50 de centre de colectare in urmatoarele orase: Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Pitesti, Miovini, Constanta, Drobeta-Turnousseverin, Craiova, Resita, Botosani. Rețeaua centrelor de recoltare este în continuă evoluție.

În 2016, Labco și SYNLAB, companiile lider în domeniul testărilor de laborator din Europa, au fuzionat pentru a crea SYNLAB, cel mai mare grup de diagnostic medical din Europa. Servind medicii și pacienții prin centrele noastre de prelevare de probe și centrele de ambulatoriu, efectuăm peste un milion de teste de laborator în fiecare zi în Europa.

Testare la distanță cu un singur click

La SYNLAB, ne-am gândit la cele mai inovatoare modalități de a reduce timpii de așteptare. Cu o simplă căutare, ne puteți contacta completând formularul de pe site-ul nostru. Odată ce primim datele dumneavoastră, vă vom putea programa o oră fără a aștepta. Confirmarea unor teste PCR rapid se face telefonic de la un agent din call centerul nostru.

Între timp, dacă doriți să excludeți orice îndoială, dacă ați fost în contact direct cu cineva diagnosticat cu virusul SARS-VOC-2 sau pur și simplu vă simțiți rău, suntem aici pentru a certifica rezultatele testelor (verificarea prezenței virus la pacient). Totodată aceste teste PCR rapid sunt cele mai bune și recomandate pentru a se vedea exact dacă este prezent în corp virusul COVID-19.

Expunerea într-un grup foarte mare de persoane și mai ales petrecerea unui timp îndelungat într-o astfel de întâlnire aduce după sine câteva urmări. Una dintre acestea este subliniată de noua versiune a virusului – Omicron, cunosc prin faptul că se răspândește cel mai ușor dintre toate formele.

Postați comentarii