Cauti o clinica de ginecologie la care sa mergi?

Informatii de baza despre importanta unei vizite la o clinica de ginecologie

Mersul la o clinica de ginecologie ar trebui sa inceapa inca de cand pacientii isi incep prorpia viata sexuala. Dupa maturizarea pacientilor, consultatile sunt necesare, iar femeilor li se recomanda sa mearga la medic periodic. Este important sa mergi regulat la un control, intrucat unele boli si afectiuni nu au simptome si sunt descoperite doar cu ajutorul unui control.

clinica ginecologie

Este important sa pui intotdeauna sanatatea pe primul loc si sa acorzi atentie examinarilor ginecologice. Fa-ti timp si mergi la un medic specialist regulat la o clinica de ginecologie. In plus, durata medie de vizita a unei examinari nu depaseste 15-20 de minute in medie.

Prin urmare, vizita la o clinica de ginecologie se imparte in doua, respectiv discutia cu pacientul (etapa initiala are ca scop reducerea stresului sau clarificarea viitorului tratament), plus examenul clinic. In plus, exista si examinarile vaginale si cervicale, si in cele din urma examinarile precum Babes-Papanicolau.

Ce simptome ar trebuie sa te ingrijoreze?

Persoanele cu urmatoarele simptome ar trebui sa mearga imediat la o clinica de ginecologie a unei clinici speciale:

  • Sangerare anormala sau leucoree;
  • Perioade masive, lungi sau foarte dureroase de menstruatie;
  • Sangerare in timpul menstruatiei foarte abundenta;
  • Durere, mancarime sau umflare a vulvei sau a vaginului;
  • Durere anormala sau severa in abdomen, pelvis (abdomenul inferior) sau vagin;
  • Durere in timpul actului sexual;
  • Secretie la nivelul mameloanelor.
  • Alege cu incredere clinica medicala Romgermed
  • Unde se efectueaza clinica de specialitate analize de rutina? Va rugam sa consultati sugestiile de mai jos.

Daca esti in cautarea unui medic specialist din cadrul unei clinici specializate din Bucuresti, Grupul Medical Romgermed iti pune la dispozitie tot ce iti trebuie pentru un diagnostic corect. Vei gasi o echipa bine pregatita si cu experienta, asa ca suna chiar acum la aceasta clinica de ginecologie din Bucuresti, iar consultul ginecologic va fi efectuat fara probleme!

Prin urmare, cand vei merge la cabinetul ginecologic al Clinicii Medicale Romgermed din Bucuresti, veti sti intotdeauna ca te vei afla in cele mai bune conditii.

Postați comentarii