Ce își doresc consumatorii noștri, de fapt?

Cel mai adesea discutăm despre nevoile comercianților, cum un mPOS le poate ajuta și crește afacerea sau de ce este important să țină pasul cu digitalizarea. În acest articol am decis să ne îndreptăm atenția dincolo de zona business și vom povesti despre plățile contactless raportate la dorințele și tendințele de comportament al consumatorului final. 

AROBS a lansat o super ofertă de preț mPOS ca tu să poți încasa rapid și ușor plata cu cardul de la clienții tăi. Ia-ți MonePOS la un preț mai avantajos și asigură-le clienților alternativele de plată dorite. 

După spusele cercetătorilor, acțiunea de a cumpăra ceva produce o serie de reacții chimice în creierul nostru în urma cărora este eliberată dopamina. Indiferent că achiziționăm lucruri materiale, servicii sau experiențe, produsul cumpărat creează bucurie. Dacă analizăm situația obiectiv, observăm că plata în sine este singurul moment neplăcut pentru consumator. 

Cum putem îmbunătăți noi experiența clienților? 

Așadar, întrebarea se rezumă la cum am putea face momentul plății cât mai plăcut pentru clienții noștri? Asigurând o experință cât mai simplă și rapidă. 

Plata contactless presupune simpla apropiere a cardului de terminalul de plată. Spre deosebire de sistemele tradiționale POS, un mPOS (POS mobil) beneficiază de mobilitate datorită dimensiunii reduse, a greutății mici și eliminarea prezenței permanente a cablului de alimentare. 

MonePOS by AROBS este o soluție de plată, aplicată unui mPOS care proceasează plăți contactless în doar 10 secunde, deci putem oferi o experiența cât mai comodă și lipsită de efort consumatorului.  

Funcția paperless a MonePOS digitalizează complet procesul de plată. După ce tranzacția este completă, pe ecranul terminalului apare un cod QR prin care clientul își poate vizualiza sau descărca bonul în format digital. 

De ce este experiența digitală mai bună pentru clienți? 

Portofelele digitale și alte servicii financiare au cultivat noi preferințe de plată consumatorilor. Plățile digitale sunt comode – cum nu există o sumă de bani ideală pe care clienții să o poarte la ei, transpunerea economiilor într-un card integrat în gadget-urile portabile nu le restricționează cumpărăturilor cum o fac banii cash. Banii cash pot fi contaminați, neigienici, așa că tot mai mulți consumatori au început să îi evite. 

Plata fără contact este întocmai așteptărilor clienților, ușor de efectuat, digitală și rapidă – în doar 10 secunde. Începe să activezi și tu în zona plăților digitale, ia-ți MonePOS și încasează-le clienților tăi plata cu cardul: https://monepos.ro/pret-mpos/

Postați comentarii