Tabla cutata la pret accesibil – DURABILITATE, REZISTENȚĂ, IEFTIN ȘI BUN

Meșteru` Manole prezintă avantajele folosirii tablei cutate la un preț accesibil

tabla cutata pret

Tabla cutată  are un preț avantajos și este o solutie rapida si eficienta pentru perimetrele inchise, constructiile metalice, pentru pereti despartitori. Puteti folosi tabla cutata pentru spatii casnice si industriale, confectionari si structuri metalice interioare sau exterioare, placari, acoperisuri continue, industrie de publicitate sau spatii simple de depozitare.

Produsele Meșteru Manole oferă următoarele avantaje:

  1. Costuri reduse de achiziție și instalare.
  2. Greutate redusă, poate fi instalat pe o varietate de structuri.
  3. Rezistenta buna in timp datorita stratului protector.

Acoperișurile din tablă cutată la un preț bun sunt ideale, elegante și durabile. Combină soluții tradiționale și moderne pentru construcția de case, anexe, clădiri și renovarea acoperișurilor vechi.

Placa de otel este realizata din tabla cutată pe ambele fete si acoperita cu mai multe straturi de lac, ceea ce garanteaza o durata de viata indelungata.

Datorita varietatii mari de profile, tablele cutate sunt potrivite pentru acoperisuri, fațade, imprejmuiri, dar si pentru constructii de cladiri portante in sectorul personal si industrial. .

Tablele cutate pot fi folosite pentru acoperirea pereților exteriori, precum și a acoperișurilor caselor, garajelor sau micilor clădiri comerciale. Profilele înalte sunt utilizate pentru acoperișuri și clădiri industriale cu deschideri mari.

Certificată tehnic și garanție acordată

Calitatea superioară este confirmată de certificările tehnice și de garanțiile acordate.

Tablă cutată se vinde sub formă de tablă în lățimi utile de 937mm sau 1090mm, de obicei în lungimi de 2000mm, 2500mm și 3200mm. La cerere, se pot garanta lungimi de tablă între 2000 mm și 5750 mm. Grosimea foilor variază între 0,40 mm și 1,25 mm. Dimensiunea uzuală pliată este: 12mm sau 35mm. La cerere este disponibilă tabla ondulată galvanizată cu o înălțime a pliului de 60 mm.

Pliurile pe care le are fac imbinarea foilor foarte usoara si foarte eficienta. În plus, datorită acestui sistem special, apa nu poate fi scursă prin îmbinările sale.

Datorita stratului galvanizat al otelului si a protectiei multistrat pe ambele fete, tabla cutată are un preț bun. o rezistenta mai mare la socuri mecanice, coroziune si intemperii. Acest lucru se traduce într-o investiție foarte bună, deoarece nu necesită înlocuiri lungi.

Postați comentarii