Cum te poate ajuta un amanet sa faci rost de bani pentru vacanta?

Sezonul vacantelor a inceput, astfel ca in timp ce unii oameni se bucura deja de timpul liber si relaxare, altii abia acum fac planurile. Cum insa toate preturile au inregistrat cresteri importante in ultimii ani, bugetul alocat pentru vacanta poate fi considerabil mai mic.

Cei care deja si-au rezervat o astfel de vacanta, dar nu mai au suficienti bani pentru a pleca, pot obtine suma necesara amanetandu-si obiectele de valoare de care se pot lipsi pentru o vreme.

O casa de amanet din Bucuresti la care pot apela cei care se afla in aceasta situatie este Premium Amanet, care are unele dintre cele mai avantajoase preturi si comisioane din zona.

Ce obiecte pot fi dusa la casa de amanet din Bucuresti?

Cele mai cunoscute si des folosite obiecte pentru amanetare sunt bijuteriile din metale pretioase, adese aur sau care sunt accesorizate cu pietre pretioase. Suma de bani obtinuta in schimbul lor este una importanta, acesta fiind si unul dintre principalele motive pentru care oamenii prefera sa isi amaneteze bijuteriile.

Premium Amanet de ceasuri | Amanet din Bucuresti | PremiumAmanet.ro

amanet din Bucuresti

Un alt motiv este acela ca bijuteriile sunt unul dintre obiectele de care se pot lipsi pentru o perioada de timp, pana fac bani pentru a-si achita imprumutul obtinut de la casa de amanet PremiumAmanet.ro pentru care a girat cu obiectele respective.

In ultimii ani insa casele de amanet si-au diversificat preferintele, astfel ca astazi pot fi amanetate si alte obiecte, cum ar fi electronice – laptopuri, telefoane, aparate foto, drone – ceasuri si genti de lux, precum si masini. Astfel ca oricine are nevoie de bani, poate face rost de acestia prin amanetarea unor obiecte de valoare.

Cum se desfasoara procesul de amanetare?

Amanetarea se poate face simplu si rapid, fara conditii drastice, motiv pentru care este printre metodele de imprumut preferate ale oamenilor.

Nu trebuie decat sa mearga la Premium Amanet cu ceasurile sau obiectele pe care intentioneaza sa le amaneteze si sa prezinte un document de identitate. Obiectele sunt evaluate, iar daca proprietarul este de acord cu suma stabilita, se incheie un contract, cu o valabilitate intre 5 si 30 de zile, dar care poate fi prelungit.

Ulterior, clientul lasa obiectele ca garantie amanetului pentru suma imprumutata.

Postați comentarii