Vezi care sunt intrebuintarile si avantajele unui sistem de tip tuburi LED

Azi aflii mai multe detalii despre tuburi led

Daca vreti nespus sa utilizati sisteme de iluminat cu LED, veti avea multe avantaje de fiecare data cand le utilizati. Recent, s-a dovedit ca tehnologia de iluminare bazata pe LED are multe avantaje fata de vechea iluminare pe neon. Noul trend din anul 2021 se bazeaza pe utilizarea sistemului cu tuburi led.

tuburi led

Este, de asemenea, cea mai buna si cea mai utilizata solutie de iluminat, foarte economica si foarte utila. Toti specialistii recomanda aceste tuburi LED.

Aceasta tehnologie, pe langa forma subtire a tubului (caracteristica tuburilor cu LED), in comparatie cu lampile vechi combinate cu alte tipuri de tehnologii bazate pe gaze toxice, poate fi daunatoare oamenilor si mediului inconjurator. Tehnologia a fost considerabil simplificata.

In ceea ce priveste metoda de instalare, este inca foarte asemanatoare cu metoda de instalare anterioara, asa ca pentru a o folosi este nevoie de un suport conectat la reteaua curenta si care sa se potriveasca cu lungimea conductei.

Care sunt avantajele acestui tip de iluminat

Durata de viata a LED-ului poate depasi 50. 000 de ore de lucru, ceea ce inseamna ca poate functiona continuu timp de aproximativ 6 ani fara interventie si schimbari. In contrast, durata de viata maxima a tuburilor fluorescente este de 10. 000-15. 000 de ore, ceea ce inseamna costuri mai mici de intretinere atunci cand alegeti iluminarea cu LED-uri.

Consumul de energie la utilizarea iluminatului cu LED poate fi economisit cu pana la 65%, eliminand elemente precum balasturile din lampile fluorescente.

LED-ul incorporeaza componente moderne, ceea ce ii permite sa reziste la cele mai exigente conditii de utilizare. Sunt rezistente la socuri, vibratii si conditii de mediu dure. Spre deosebire de lampile conventionale care au functii de descarcare incandescenta sau de gaze atunci cand sunt supuse socurilor si vibratiilor, filamentele sau becurile din sticla nu vor fi deteriorate. Pentru iluminat, ascensoare, scari rulante si ventilatoare in si in apropierea zonelor industriale, lampile cu LED sunt ideale.

Alegeti tuburi LED de la LED Concept!

Postați comentarii