Ce poți face într-un city break în Barcelona?

Una dintre cele mai bune modalități de a te destinde după o săptămână încărcată, reprezintă evadarea într-o minivacanță. Dacă ești un împătimit al culturii medievale și dorești să afli mai multe informații, atunci Barcelona reprezintă cea mai bună alegere. Este aproape de casă, iar un citybreak poate fi suficient pentru a dobândi cele mai interesante aspecte pe care Barcelona la are de oferit.

Programează-ți city break-ul 

O săptămână de lucru încărcată, cere câteva zile de relaxare. Chiar dacă nu este încă momentul concediului, caută o agentie de turism și profită de numeroasele oferte de city break-uri pe care ți le pune la dispoziție. Poți alege orice oraș din afara țării, în funcție de specificul pe care dorești să-l vizitezi, precum și de starea ta de spirit.

Dacă vrei să te topești sub razele soarelui, un city break în Grecia poate fi o alegere potrivită. Unul în Dubai te va propulsa în viitor, însă un city break barcelona este de departe cea mai bună alegere, îmbinând armonios plajele călduroase cu clădiri arhitecturale spectaculoase, desprinse parcă dintr-un film. 

Vizitează Sagrada Familia

Basilica Sagrada Familia reprezintă unul dintre cele mai spectaculoase obiective turistice din Barcelona ce nu trebuie ratat. Este desemnată ca fiind una dintre cele mai neconvenționale biserici din Europa și este creația lui Antoni Gaudi, un arhitect ce a trebui să realizeze această biserică neogotică. 

Bucură-te de o promenadă pe La Rambla

Cel mai celebru bulevard din Barcelona este La Rambla. Începând din piața centrală Plaza Catalunya și terminându-se la monumentul lui Columb din portul Vell, te poți plimba îndelung printre numeroasele tarabe cu suveniruri și privi cu încântarea zecile de artiști stradali. 

Nu uita de Muzeul Picasso 

Nu rata unul dintre cele mai renumite muzee din Barcelona, Muzeul Picasso. Acesta se întinde pe o suprafață mare, aflându-se în mai multe conace gotice, regăsite în partea veche a orașului. Muzeul deține peste 4000 de lucrări unice și chiar dacă timpul e scurt într-un city break, poți vedea expuse o bună parte din ele. 

Distrează-te în Parcul de distracții Tibidabo

Parcul de distracții Tibidabo este ideal dacă mergi în Barcelona în perioada martie – septembrie. Carusele  precum și o mulțime de alte atracții vesele, vor bucura atât adulții, cât și copiii. 

Îndulcește-te vizitând Muzeul Ciocolatei

Împătimiții de ciocolată pot vizita celebrul Muzeu al Ciocolatei, unde pot afla istoria savurosului dulce, prin intermediul unor sculpturi reprezentative, din ciocolată, desigur, precum și imagini cu procesul de obținere a ciocolatei. 

Cumpără suveniruri unice din L’illa

Nu poți merge într-un city break fără să achiziționezi măcar un suvenir sau câteva articole îmbrăcăminte care să îți aducă aminte de spectaculoase Barcelona. O sesiune de shopping în cunoscutul centrul comercial L’illa din centru, îți va oferi numeroase articole care îți vor umple sacoșele de cumpărături.

Postați comentarii